Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Ποιος είναι ο σκαφάτος δολοφόνος;



Τέσσερις νεκροί και πέντε τραυματίες είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός από τη φονική σύγκρουση ταχύπλοου με μικρό τουριστικό σκάφος στην Αίγινα.

Ανάμεσα στα θύματα είναι και ένα κοριτσάκι 5 ετών, ο 44χρονος πατέρας του, ο χειριστής της λάντζας και άλλος ένας που εντοπίστηκε από βατραχάνθρωπους σε βάθος 20 μέτρων, στη θαλάσσια περιοχή στο στενό της Μονής.

Tο ταχύπλοο που σκόρπισε τον θάνατο όταν εμβόλισε τη λάντζα με τους 21 συνολικά παραθεριστές. Τα σημάδια από τη σύγκρουση είναι εμφανή στην πλώρη του σκάφους το οποίο κατά τα λοιπά δεν φαίνεται να έχει υποστεί άλλες ζημιές, σε αντίθεση με το τουριστικό σκάφος που κόπηκε στα δύο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων στο κέντρο υγείας του νησιού, μια γυναίκα που επέζησε της τραγωδίας έχασε τον σύζυγό της άλλα και το μικρό της κοριτσάκι.
Πρόκειται για μια γυναίκα με καταγωγή από τη Ρωσία η οποία είχε παντρευτεί Έλληνα, ζει μόνιμα στην Ελλάδα και πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε πάει για διακοπές με την οικογένειά της στην Αίγινα.
Οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι από την ψυχραιμία της, κάτι που όμως πιθανόν σημαίνει ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα το μέγεθος της τραγωδίας που την βρήκε.
Όπως ειπώθηκε σε κατ' ιδίαν συζητήσεις, τη στιγμή της σύγκρουσής το κοριτσάκι πετάχτηκε στον αέρα και ο πατέρας προσπάθησε αμέσως να τη σώσει, πέφτοντας στην θάλασσα, χωρίς, όμως, να τα καταφέρει τελικά, αφού τον κτύπησε και αυτόν το ταχύπλοο.
Έτσι έσβησαν και οι δυο, αφήνοντας μόνη την σύζυγο και μητέρα.







Η ηλικία του ιδιοκτήτη του ταχυπλόου ο οποίος ανακρίνεται από τις Αρχές είναι ένα θέμα. Σύμφωνα με όσα είδαν το φως πρόκειται για έναν γαμημένο κωλόγερο  78 χρονών που συνελήφθη και κρατείται στο Λιμεναρχείο Αίγινας φερόμενος  να είπε, «Δεν κατάλαβα τι έχει συμβεί, δεν είδα τίποτα, δεν κατάλαβα τίποτα», επικαλούμενος και πρόβλημα υγείας.
Όμως ψεύδεται ασύστολα διότι άλλος ήταν ο κυβερνήτης του σκάφους  – Δολοφόνου την ώρα του ατυχήματος και μας τον  κρύβουν .  




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στα 67 ετη κομμενο το τιμονι δια Νομου, δεν μπορουν να περπατησουν, αλλα τους λες αλλα καταλαβαινουν, δεν βλεπουν δεν ακουνε τους πιανει η μαλακινση του εγωισμου οτι τα μπορουν ολα, ζαχαρο πιεση μεση νεφρα καρδια πνευμονικα συκωταριες ζαλαδες ιλλιγγους ολα στα κοκκινα, κανουν και τους τσαμπουκαδες, λακκο και χωσιμο μεσα, ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ! ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ! ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

Η Ζουγκλα μεχρι τις 16.00 χθες ειχε μαρτυριες οτι ο δολοφονος οδηγος ειναι ο 25χρονος τσογλανος γυιος του κωλογερου με αλλον τσογλανακο και δυο πουτανακια.Αργοτερα αφαιρεσαν το κομματι αυτο και προφανως βγαλαν μπροστα τον κωλογερο που θα πεσει στα μαλακα και δεν θα του καταστρεψει και την ζωη.Αν ειναι ετσι,ας αναλαβει ο γυιος του βαρκαρη να καθαρισει τον μουλο.!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...