Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Χρυσή η Άννα Κορακάκη.




Ελπίζουμε τώρα να της βάλουν καινούργιες ….λαμαρίνες στο υπόστεγο-παράγκα  που κάνει προπόνηση. Δείτε το παρακάτω.


Άννα Κορακάκη: Το μετάλλιο ήρθε από τα… νταμάρια



Η Αννα Κορακάκη , στην πρώτη της συμμετοχή στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση, έγραψε ιστορία καθώς είναι η πρώτη που φέρνει δύο Ολυμπιακά μετάλλια στην Ελλάδα στην ίδια διοργάνωση, από το 1912 και ταυτόχρονα η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα που το πετυχαίνει. η Αννα Κορακάκη, η οποία υποστηρίζεται από το Stoiximan και μια… ταβέρνα της Δράμας γιατί το κωλοκρατος είναι μόνο για να δίνει συγχαρητήρια όταν κερδίζουν μετάλλια,  ανέβηκε στο βάθρο την Κυριακή, καμαρώνοντας με το χάλκινο στο στήθος, είχε μόλις χαρίσει στην Ελλάδα το πρώτο της Ολυμπιακό μετάλλιο στη σκοποβολή από το 1920. Η 20χρονη από τη Δράμα φρόντισε να μην περάσει τόσος καιρός για το επόμενο. Οι δύο ημέρες που μεσολάβησαν μεταξύ των δύο συμμετοχών της στο Ρίο ντε Τζανέιρο της ήταν αρκετές. Στον τελικό των 25 μ. πιστόλι η Κορακάκη κατάφερε να κερδίσει την Γερμανίδα Μόνικα Καρς με 8-6. Αμέσως μετά την απονομή, η χρυσή ολυμπιονίκης ανέβασε στο twitter της ένα μήνυμα με ευχαριστίες προς όλους. «Ευχαριστώ Ελλάδα για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Κατέστη δυνατό λόγω της αγάπης σας. Σας αγαπώ όλους» έγραψε συγκινημένη.

Oύτε στις χειρότερος μπανανίες δεν γίνονται.

 

Συγχαρητήρια απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη.
Σε συγχαρητήριο τηλεγράφημά του, ο Πάκης ανέφερε: «Η χρυσή ολυμπιακή επιτυχία σου, πραγματικά κορυφαίο αθλητικό επίτευγμα, κάνει υπερήφανη την Πατρίδα μας. Μαζί με τα συγχαρητήριά μου σου εύχομαι με την ίδια δύναμη και την ίδια ακρίβεια να επιτυγχάνεις όλους τους στόχους της ζωής σου. Θερμούς χαιρετισμούς και ανάλογα συγχαρητήρια στον άξιο πατέρα σου».

Το καλύτερο θα ήταν να στείλει ο καραγκιόζης να της στήσουν ένα σκοπευτήριο, για να προπονείται αξιοπρεπώς. Εάν μαζέψουν τα λεφτά των τηλεγραφημάτων που θα στείλουν όλοι οι γαμωπολιτικοί φτάνουν και περισσεύουν  

ΕΔΩ έκανε προπόνηση η Αννα Κορακάκη...  


Γεννηματά για Κορακάκη: Είμαστε περήφανοι για σένα

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Άννα πέτυχες διάνα! Μας έκανες υπερήφανους»

Συγχαρητήριο μήνυμα το Πάνου Καμμένου στην χρυσή Αννα Κορακάκη


Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...