Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Να αφήσουν τις πουστιές. Θέλουμε τον κυβερνήτη, και όχι τον κωλόγερο ιδιοκτήτη του φονικού σκάφους.



Γιατί τον κρύβουν; ποιος είναι; Eπίσης ποιος είναι ο δολοφόνος ιδιοκτήτης; Tι δουλειά έκανε και είχε τέτοιο σκάφος; Για να κουβαλά λαθρο; Θέλουμε ονόματα και επάγγελμα. Αρκετά η ασυλία του κάθε λαμόγιου. Ποιων πολιτικών είναι φίλοι; Στο σκάφος δεν επέβαινε ο ιδιοκτήτης του, αλλά ο κυβερνήτης.


Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, εξάδελφος του γνωστού ποινικολόγου και πρώην βουλευτή Αλέξανδρου Λυκουρέζου είναι ο οδηγός του ταχύπλοου που για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο διεμβόλισε μικρό τουριστικό σκάφος.

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ !! ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΓΥΡΕΥΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΌΥ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ . ΕΠΙΣΕΙΣ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΚΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ Η ΚΑΠΟΙΟΝ Η ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ??....

Ανώνυμος είπε...

για αυτο ανοιξε αμεσω τα στρατιωτικα νοσοκομεια ο Καμμένος;

Ανώνυμος είπε...

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, εξάδελφος του γνωστού ποινικολόγου και πρώην βουλευτή Αλέξανδρου Λυκουρέζου είναι ο οδηγός του ταχύπλοου που για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο διεμβόλισε μικρό τουριστικό σκάφος.

Ανώνυμος είπε...

Να σου πω τι εχει γινει, ειχαν βαλει τον αυτοματο πιλοτο και στο πισω μερος του σκαφους αυτοι επιναν μπυρες ακουγοντας σκυλλαδικα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...