Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Και …εγέννητο ο…. Νέος Χαλίφης.





Η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει γίνει ποτέ σε
τουρκικό έδαφος, φέρει τη σφραγίδα του Χαλίφη Ερντογάν που κυριολεκτικά διέλυσε τον Κεμαλισμό. Πάνω από τρία εκατομμύρια τούρκοι συνέρευσαν στην πλατεία Γενί Καπί της Κωνσταντινούπολης ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Χαλίφη Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν, που δημιουργεί την νέα εποχή στην Τουρκία αφού θέλει να περάσει τον παντουρκισμό, εξ΄ου και  οι σημαίες άλλων κρατών στην συγκέντρωση, όπως της Αλβανίας του Αζερμπαϊτζάν της Σαουδικής Αραβίας κ.α. Η εικόνα, όπως λέγεται, μιλά από μόνη της. Η πλατεία Γενί Καπό έχει πλημμυρίσει από τις τουρκικές σημαίες με την ημισέληνο, ενώ τα εκατομμύρια τούρκοι φωνάζοντας "Ερντογάν είσαι δώρο Θεού" κατέφτασαν για να τον ακούσουν στην ομιλία του.

Είναι συμβολικό άραγε πως η συγκέντρωση γίνεται στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης;  

Κανένα τουρκικό μέσο ενημέρωσης δεν έχει κάνει εκτιμήσεις για τη συμμετοχή, όμως τούρκος αξιωματούχος δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι έχουν γίνει προετοιμασίες για την υποδοχή 3 εκατομμυρίων διαδηλωτών. Στις προετοιμασίες περιλαμβάνεται η διάθεση 2,5 εκατομμυρίων τουρκικών σημαιών, 3 εκατομμυρίων μπουκαλιών νερού, ενώ όλα τα μέσα μεταφοράς, μετρό, λεωφορεία και φέρι μπόουτ, είναι δωρεάν για να ενθαρρύνουν την προσέλευση.
Η συγκέντρωση οργανώθηκε απόν το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) παρουσία του χαλίφη Ερντογάν ο οποίος έφθασε κρατώντας από το χέρι την σύζυγό του Εμινέ και υπό τους ήχους του τουρκικού εθνικού ύμνου και στίχων του Κορανίου.
Η «συγκέντρωση για τη δημοκρατία και τους μάρτυρες» είναι «υπεράνω κομμάτων», ανακοίνωσε η κυβέρνηση ενώ απαγορεύονται οι κομματικές σημαίες, αλλά και τα κομματικά συνθήματα.
Στη συγκέντρωση έχουν προσκληθεί οι ηγέτες των κομμάτων της αντιπολίτευσης, εκτός της ηγεσίας του φιλοκουρδικού HDP που, αν και καταδίκασε την απόπειρα του πραξικοπήματος, αποκλείσθηκε διότι κατά τον Ερντογάν υποστηρίζει το PKK
Η συγκέντρωση μεταδίδεται ζωντανά σε γιγαντοοθόνες σε ολόκληρη την Τουρκία ενώ μία τέτοια οθόνη έχει στηθεί και στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, όπου ζει ο Φετουλάχ Γκιουλέν, ο ιεροκήρυκας τον οποίο ο Ερντογάν έχει κατηγορήσει ως υποκινητή του πραξικοπήματος.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οί εβραιόδουλοι-εβραιοκατευθυνόμενοι δυτικοί χτυπιούντε καί ματώνουν γιατί ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !!!!!! Ναί κύριοι τήν ΕΧΑΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!
Φυσικά δέν βγαζουν τίποτα πρός τά έξω γιά νά μήν καταλάβει ό κόσμος τήν ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥΣ !!!!!
Ο Ερντογάν πάει στή Μόσχα μεθαύριο γίά περαιτέρω συσφυγξη τών σχεσεων του μ αυτήν !!!!
Ενα δυνατό πλήγμα κατά τού εβραιοσιωνισμού !!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί άραγε μόνο στην Ελλάδα δεν συμβαίνουν επιθέσεις από το ISIS;
Η απάντηση είναι απλή. Γιατί οι αρχηγοί της οργάνωσης δεν το επιθυμούν, τουλάχιστον προς το παρόν. Με τί αντάλλαγμα; Τα ανοιχτά σύνορα της Ελλάδας και τη φιλοξενία χωρίς όρια ή την είσοδο χωρίς εμπόδια μεταναστών. Άρα, η κυβέρνηση της Ελλάδας συνομιλεί με τους αρχηγούς της, ή τα αφεντικά της Ελλάδας συνομιλούν με τους αρχηγούς της.

Ανώνυμος είπε...

Η μεγαλύτερη λαϊκή συγκέντρωση στην ιστορία της Τουρκίας με το σύνθημα «υπέρ της δημοκρατίας», και με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που μεταλλάχθηκε μετά το πραξικόπημα από πρόεδρος σε σουλτάνο στο χώρο Γιενί Καπί στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης.
Γνωρίζει ότι αυτό το γεωστρατηγικό κομμάτι της Ευρωπαϊκής Ανατολικής Θράκης ήταν αυτό που ήθελαν να του ¨φάνε¨.
Τις τελευταίες μέρες εκεί μένει και εκεί συγκεντρώνει τους φανατικούς οπαδούς του στέλνοντας με την συγκέντρωση αυτή ένα διπλό μήνυμα .
Προς τους Δυτικούς : ¨ δείτε τι χάσατε¨
Προς τους Ρώσους : ¨δείτε με τι θα παζαρέψουμε την Τρίτη 9 Αυγούστου που θα συναντηθούμε στην Πετρούπολη¨

Ανώνυμος είπε...

(Ο Ερντογάν πάει στή Μόσχα μεθαύριο γίά περαιτέρω συσφυγξη τών σχεσεων του μ αυτήν !!!!)

‘Η Τουρκία είναι σαν την αλεπού .
Όλο πονηριές κάνει .
Όταν καταλάβει ότι έχουν στήσει δόκανα για να την πιάσουν ,
αρχίζει να πηδάει και με τα τέσσερα πόδια ,
και έτσι πιάνεται και με τα τέσσερα .
Αυτό θα πάθει και η Τουρκία ....
+Αγιος Παισιος+

(Δευτερο μηνυμα)
Η Ελλαδα ειναι ο προθαλαμος για αυτους, με καποιο τροπο θα μπορεσουν να διεισδυσουν στην υπολοιπη Ευρωπη, αν αποκοπει η προσβαση τους στην Ευρωπη ανεμενε εξελιξεις.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...