Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Ποιο μαλάκας …δεν γίνετε .



Θέλει τα πυρηνικά του Ιντσιρλίκ στην… Κάρπαθο.
Αύριο, η εφημερίδα REAL έχει στο πρωτοσέλιδό της θέμα για τον Καμμένο, τονίζοντας πως ο ανεκδιήγητος υπουργός έχει ζητήσει η βάση του ΝΑΤΟ να «μετακομίσει» από το Ιντσιρλίκ στην Κάρπαθο!
Η Κάρπαθος είναι το νησί που έχει προτείνει στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της τελευταίας του επίσκεψής του στην Αμερική, για δημιουργία ΝΑΤΟϊκής αεροπορικής βάσης.
Μάλιστα, τότε ο ίδιος, είχε δηλώσει τα εξής: «Μιλήσαμε για τα θέματα που αφορούν τη νότια πτέρυγα του ΝΑΤΟ, και ιδιαίτερα τα θέματα της τρομοκρατίας και τον ρόλο που θα παίξει η Ελλάδα, το σημαντικό ρόλο που παίζει η Σούδα και η ναυτική βάση, όπως επίσης και τη δυνατότητα να δημιουργηθεί μια ΝΑΤΟϊκή αεροπορική βάση, μάλλον οι δραστηριότητες που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στην Κρήτη, να μεταφερθούν κατόπιν της πρότασης της ελληνικής Κυβέρνησης και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, μετά από εισήγηση της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Κάρπαθο».

Επίσης λέει οτι θα πουλήσει λέει η Ελλάδα παλαιού τύπου τυφέκια G3 (υποθετικά) στη Κένυα (Επί ένα χρόνο μιλάνε χωρίς αποτέλεσμα. Mήπως δεν τα βρίσκουν στις μίζες;) και με τα λεφτά θα αγοράσει 15 μεταχειρισμένα αεροπλάνα F-15 από τις ΗΠΑ, για να στήσει Ναυτική αεροπορία (εν όψει εκλογών) ο  Καμμένος. Σε ποιούς τα λένε; Για τόσο διανοητικά καθυστερημένους σας έχουν; 
Εκτός αυτού, παρότι πρόεδροι και παραπρόεδροι υπάρχουν σε αμυντικές εταιρείες που ταΐζει το Ελληνικό δημόσιο ακόμη και με ξεπούλημα μέσω στρατιωτικού ΤΑΙΠΕΔ (άλλη μια ιδέα του κ.Καμμένου), δεν βλέπω καμία σωστή συλλογική επιλογή στο αμυντικό δόγμα της χώρας. Πολύ μάπα καρπούζι κυκλοφοράει στο υπ. άμυνας. Ας είναι καλά ο κ.Καραμανλής (τί ηγέτης και αυτός, κατέστρεψε τη χώρα) που ξέρασε τους φελλούς της ΝΔ στο ΣΥΡΙΖΑ… Προσέξετε το τετράγωνο Καραμανλής-Καμμένος-Τσίπρας-Γεωργίου (ΕΛΣΤΑΤ). Ούτε αυτό το είδατε;




Προσφυγικό: Άλλοι 144 στα νησιά - Plan B ετοιμάζει η Ευρώπη



 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΦΕΟΝΤΕΣ ΤΟΝ ΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑΙ........
ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ.......

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ .
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΙΣΣΙΝΚΕΡ Η ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...