Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Μόνο στα γλωσσόφιλα και την πεολειχία, δεν τους πλάκωσαν οι κρητικοί.



Συνοδευόμενοι από την προσωπική τους φρουρά αλλά και δεκάδες αστυνομικούς οι δύο υπουργοί Εξωτερικών αναχώρησαν λίγο μετά τις 4.30 από τον Άγιο Νικόλαο και μιάμιση ώρα αργότερα έφτασαν στο Ψυχρό Λασιθίου.
Τα χαμόγελα, οι αγκαλιές, τα τραγούδια και οι μαντινάδες κυριάρχησαν κατά την υποδοχή των δύο υπουργών από τους τοπικούς φορείς αλλά και πολίτες του Λασιθίου.
Με μαντινάδες και κρητική μουσική υποδέχθηκαν στο Οροπέδιο Λασιθίου και συγκεκριμένα στο Ψυχρό τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και τον Τούρκο ομόλογό του Μαχμούτ Τσαβούσογλου.
Οι δύο άνδρες μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης που είχαν σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην Ελούντα αναχώρησαν για το Λασίθι καθώς ο κ. Τσαβούσογλου εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφτεί το Δικταίον Άντρον, το σπήλαιο του Δία στο Οροπέδιο Λασιθίου.
Ο Κοτζιάς είχε το θράσος να συναντηθεί και να εναγκαλίζεται με τον εκπρόσωπο των φονιάδων λίγες ώρες μετά την έναρξη της Τουρκικής εισβολής στη Συρία...

Η ταπείνωση από τον Τσαβούσογλου ήταν χαρακτηριστική όταν δήλωσε εύστοχα πως:... "Μόνο οι Έλληνες μας καταλαβαίνουν"
Οι σημερινοί τιμητές των φονιάδων, αύριο θα ξαναφορέσουν τη μάσκα της λαθρολαγνείας, και θα μιλήσουν για τους δόλιους τους πρόσφυγες, για τα δικαιώματα και την αναγκαία φροντίδα που πρέπει να τους παρασχεθεί.

Και όλα αυτά χωρίς ντροπή... Χωρίς το στοιχειώδες φιλότιμο... Χωρίς ίχνος τσίπας απέναντι σε όλους αυτούς που τους ακολουθούν και αποδέχονται τον υποκριτικό τους λόγο. 

Αίσχος ξεφτιλισμένοι... Αίσχος για όλα όσα κάνετε κατεξευτελίζοντας αυτό τον τόπο...
Αίσχος και για τον συρφετό των ανεγκέφαλων κλακαδόρων που αντί να τους πάρουν με τις κλωτσιές, τους υποδέχτηκαν στο νησί με μαντινάδες.



Τσαβούσογλου: Eυχαριστώ Τσίπρα και Κοτζιά για την υποστήριξη στην …Τουρκία


Τα είπε… ΟΛΑ.



Αυτήν την ανάρτηση, να την διαβάσουν όλοι. ΕΙΔΙΚΩΣ όμως, οι Κρητικοί !!!


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΚΟΠΑΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΠΑΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΟΜΗΤΣΟΤΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ , ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ...........

Ανώνυμος είπε...

Τι εχεις παθει με την ορθογραφια τις τελευταιες μερες, εσυ εγραφες ολοσωστα.
Γλωσσοφιλα

Ανώνυμος είπε...

WWW

Ixnos είπε...

Έχω αρπάξει αυτές τις μέρες μια ίωση, που με το ζόρι κάνω αναρτήσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ?
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...