Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Βγάζουμε τα μάτια μας με τα ..χέρια μας.



Όταν έχεις όμως τον Κούβελο αρχηγό στην ολυμπιακή επιτροπή, τι περιμένεις. Έβαλλαν τον αρχιλύκο να φυλάει τα πρόβατα. Σε ένα ευνομούμενο κράτος δεν θα έβλεπε ποτέ του ..ήλιο. Θέλει να το παίξει νομιμότητα ποιος; O μια ζωή παρανομία.  

Mε δυσάρεστες λοιπόν ειδήσεις ξεκινούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο για την ελληνική ολυμπιακή αποστολή, καθώς πριν γίνει ακόμα η τελετή έναρξης, προκαλεί θλίψη η είδηση πως δύο Έλληνες αθλητές έχουν βρεθεί θετικοί σε έλεγχο ντόπινγκ.
Το πρώτο κρούσμα ντόπινγκ αφορά Ελληνίδα κολυμβήτρια η οποία βρίσκεται ήδη στο Ρίο. Το δεύτερο κρούσμα αφορά μέλος της Παραολυμπιακής Ομάδας που βρίσκεται στην Αθήνα. Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε πριν αναχωρήσει η ελληνική Ολυμπιακή αποστολή για το Ρίο. Και τα δύο δείγματα έχουν βρεθεί θετικά στον πρώτο έλεγχο και θα ακολουθήσει και δεύτερος. Πιο συγκεκριμένα μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας βρέθηκε θετικό σε χρήση απαγορευμένης ουσίας, αλλά για ευνόητους λόγους δεν αναφέρετε το όνομα της.
Η αποκάλυψη του δείγματος έγινε από την Αθήνα και από τα δείγματα που συγκέντρωσε το ΕΣΚΑΝ. Είναι αθλήτρια της κολύμβησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρχηγός Αποστολής Ισίδωρος Κούβελος, την κάλεσε στο γραφείο και την ενημέρωσε για τη θλιβερή είδηση… Της ζήτησε μάλιστα να μαζέψει τα πράγματα της και να επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα, χωρίς φυσικά να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στην Ολυμπιακή ομάδα της Ελλάδας και χάλασε το κλίμα την ημέρα της Τελετής Έναρξης ενώ είναι σίγουρο ότι όταν διαρρεύσει η είδηση στον ξένο Τύπο, θα υπάρχει αρνητικός αντίκτυπος για την Ελλάδα.
Το δεύτερο θετικό δείγμα, αφορά μέλος της παραολυμπιακής ομάδας, το οποίο όμως βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα, καθώς οι Παραολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν Σεπτέμβριο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τους ευχηθηκε ο..... νεος γκαντεμης. Και στο Δημοψηφισμα αν θυμασαι ειχε ταχθει υπερ του ΝΑΙ
http://www.pronews.gr/portal/20160805/lifestyle/celebrities/84073/sakis-royvas-eyhes-gia-toys-olympiakoys-agones-foto

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...