Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

«Η εποχή του εγώ είμαι το αφεντικό του εαυτού του έχει τελειώσει και ίσως τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν»





Μωρή καρακαριολα την ξέρεις την παροιμία που λέει ….στο διάολο το πέμπω εγώ σιμισακό τσικάλι .Να μαγειρεύω το φαί, και να το τρώνε  άλλοι.

Δεν φτάνει που από την εποχή της κρίσης έκλεισαν εκατοντάδες χιλιάδες μαγαζιά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις στέλνοντας στην ανεργία ενάμισι εκατομμύριο ανθρώπους, η αγριοπουτάνα λέει  σύντομα θα έρθει στη βουλή νομοσχέδιο με τον τίτλο «κοινωνική οικονομία»  όπου θα θέτει νέα εμπόδια στο επιχειρείν «υποχρεώνοντας» ατομικές επιχειρήσεις και εμπόρους να συνεταιριστούν.
Αυτό αποκάλυψε η βολευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη σε τηλεοπτική εκπομπή όπου δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Η εποχή του εγώ είμαι το αφεντικό του εαυτού του έχει τελειώσει και ίσως τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν», ακυρώνοντας έτσι με λίγα λόγια την όποια μορφή επιχειρηματικότητας.
Όπως είπε πρέπει να πάμε σε καινούργιες μορφές, όπως οι συνεταιριστικές μορφές, σε μια κοινωνική οικονομία με καινούργια υγιή βάση.
«Πρέπει να βρούμε νέες μορφές συνεργατικότητας», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με την ίδια, «οι μικρομεσαίοι πρέπει να συνεταιρισθούν, να κάνουν μια επιχείρηση από κοινού».
«Είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να αρχίσει να καλλιεργείται», σημείωσε.
Ερωτηθείσα για το πώς θα λειτουργήσει εξήγησε ότι «θα το δείτε όταν θα έρθει το νέο νομοσχέδιο που θα αφορά την κοινωνική οικονομία».

Η νέα λογική του επιχειρηματικού μεσαίωνα!. Εάν θέλετε να επιβιώσετε πάρτε σχοινί και σαπούνι και βγείτε στους δρόμους να κρεμάσετε μερικούς ,αλλιώς …κλάφτα Χαράλαμπε.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλυτερα βοσκος στα βουνα.....Το κακο ειναι πως εχουν γαμησει τη φυση και αυτη αλλαγη στο κλιμα και την υπερθερμανση της Μεσογειου κανει τα πραγματα ολο και πιο δυσκολα. Κοιταξετε πως απογυμνωθηκε η Πελοπονησσος απο τα δαση της .....

Ανώνυμος είπε...

Τα τελευταια εικοσι δευτερολεπτα τα προσεξατε; Της λεει ο καθεστωτικος αυριανιστης, σε ποια χωρα εφαρμοζεται αυτο; και απαντα το αριστερο φασιζων κοπροσκυλο ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Οποιο πολιτικο γουρουνι δειτε μπροστα σας, αγαπηστε τον!

Ανώνυμος είπε...

Ο αλλος ο Πριμυκυρης πως στο διολο γραφεται αυτος δεν σχιζοταν και μονο στο ακουσμα του ονοματος του Τσιπρα και της αριστερας; Τωρα τι εγινε τον ηπιε και κανει τον κωφαλαλο;

Ανώνυμος είπε...

Μου ανεβασες τη πιεση με τη καριολα τι ηθελα και διαβασα την κωλοαναρτηση με τη πουταν

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά αριστερά και έφερε φυλακίσεις ακόμα και για σχολίων ή προσωπικών απόψεων στο Internet. Τι περιμένατε δηλαδή να κάνει στο θέμα των ελεύθερων επαγγελματιών και των εταιρειών; Θα αναγκάσει τον κόσμο να δουλεύει για τους υπεύθυνους συνεταιρισμών οι οποίοι όλως τυχαίως θα είναι πάντα Συριζαίοι. Η ελληνόφωνη αριστερά ήταν, είναι και θα είναι αυταρχική και ελεγχόμενη από αμφίβολης καταγωγής άτομα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...