Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Ο Κύριος Ψυχαρης ασθενεί όπως ο Λαυρεντιαδης, ο Άκης με την «τρελή» σύζυγο του, ο Παπαγεωργοπουλος, και λοιπή συμμορία .






Πάντως «κουτσοί στραβοί και ασθενείς» βρίσκουν άμεσο υποστηρικτή τον… Βορίδη. Ρε μανία που έχει με τα μαϊμού ΑΜΕΑ.
 
«Ηλίας Κασιδιάρης: «Ο Ψυχάρης παίζει θέατρο! Να μη φύγει και να εξεταστεί υποχρεωτικά από την επιτροπή ο συνομιλητής του Τσίπρα. Συμπεριφορά τραβεστί ο Βορίδης»
Όλο το αντισυνταγματικό τόξο ενωμένο καθάρισε τον αρχιδιαπλεκόμενο Ψυχάρη, που έπινε ατάραχος τον καφέ του και έπαιζε θέατρο σήμερα στη βουλή. Σύριζα, ΝΔ και όλοι ανεξαιρέτως οι εκπρόσωποι του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος απάλλαξαν παράνομα τον Ψυχάρη από την ανάκριση στην εξεταστική επιτροπή.
Σφοδρή αντίδραση από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής: «Ο Ψυχάρης παίζει θέατρο, πρέπει να καταθέσει υποχρεωτικά για τα σκάνδαλα του ΔΟΛ, του MEGA, της ENERGA και της ΤΕΡΝΑ». Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε τις μυστικές συναντήσεις Ψυχάρη-Τσίπρα, στις οποίες ο διαπλεκόμενος βαρόνος είχε άριστη ικανότητα επικοινωνίας.
Ο δικηγόρος της ENERGA Βορίδης ειρωνεύτηκε (στα κρυφά) τον βουλευτή μας, για να λάβει την απάντηση: «Αυτή δεν είναι αντρική συμπεριφορά, αλλά συμπεριφορά τραβεστί».
Όλα τα λαμόγια του Σύριζα έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Βορίδη και να συμπράξουν με τη ΝΔ στο ξέπλυμα της διαπλοκής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...