Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Τι θα κάνει για αυτό η …ξανθιά ρόμπα; Θα φέρει το…. Κουζνέτσωφ;




Σύμφωνα με το ρώσικο πρακτορείο ειδήσεων РИА Новости το ελικόπτερο είναι τύπου Mi-8 και καταρρίφθηκε στην επαρχία Ιντλίμπ. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου άμυνας που επικαλείται το РИА Новости , το ελικόπτερο χτυπήθηκε από πυρά εδάφους μετά από παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας. Επί του ελικοπτέρου ήταν τρία μέλη του πληρώματος και δύο αξιωματικοί του ρωσικού Κέντρου για τη Συμφιλίωση των αντιμαχόμενων μερών στη Συρία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κρεμλίνου και τα πέντε άτομα στο αεροσκάφος έχασαν τη ζωή τους. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε οτι το ελικόπτερο είχε προσπαθήσει να αποφύγει τις κατοικημένες περιοχές για την αποφυγή απωλειών μεταξύ των αμάχων και είπε οτι ο θάνατος τους πληρώματος ήταν «ηρωικός».
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η Μόσχα θα συνεχίσει να αγωνίζεται κατά της διεθνούς τρομοκρατίας «σε όλα τα μέτωπα», παρά τις απειλές από το ισλαμικό κράτος.
Εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν το σώμα του πιλότου και έγγραφα ταυτότητας των θυμάτων αναφέρει το Reuters. Την Κυριακή το Ισλαμικό Κράτος κάλεσε τα μέλη του να προβούν σε τζιχάντ στη Ρωσία μέσω ενός βίντεο διάρκειας εννέα λεπτών που αναρτήθηκε στο YouTube.
Τον Ιούλιο, δύο ρωσοι αεροπόροι σκοτώθηκαν στην επαρχία Χομς, όταν το Mi-25 ελικόπτερο τους καταρρίφθηκε. Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ειχε δηλώσει ότι το ΙΚ ήταν πίσω από την επίθεση.
Επιπλέον ένα Mi-28N ελικόπτερο συνετρίβη κοντά στην πόλη Χομς, τον Απρίλιο, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δύο μέλη του πληρώματος. Σε ανακοίνωση τους οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις δήλωσαν ότι δεν υπήρχε καμία απόδειξη ότι καταρρίφθηκε.
 
αντάρτες λιντσάρουν τα άψυχα σώματα του Ρωσικού ελικοπτέρου! ΠΡΟΣΟΧΗ-ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! (ΦΩΤΟ)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΦΕΡΝΕΙ .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...