Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Το παίζει αντίδραση, στα… σίγουρα ο Καμμένος.



Αφού σε όλους τους άλλους, άρεσε το…. οθωμανικό.
 Καταψήφισαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το άρθρο για την δημιουργία του ισλαμικού τεμένους στο Βοτανικό, ωστόσο το ψήφισαν τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης και έτσι το άρθρο που κάνει νόμο του κράτους την ανέγερση του τζαμιού στον Βοτανικό, έγινε δεκτό στην πρώτη, καθοριστική ψηφοφορία.
Απομένει η ψήφιση κατ’άρθρον και στο σύνολό του τού νομοσχεδίου, μια τυπική, πλέον διαδικασία.
Συγκεκριμένα κατά την ψηφοφορία που διεξήχθη στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής τάχθηκαν υπέρ ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και το Ποτάμι, ενώ το καταψήφισαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Από την ψηφοφορία απουσίαζαν η Χρυσή Αυγή η οποία διαφωνεί με την κατασκευή του τζαμιού και η Ένωση Κεντρώων.
Σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, η ανέγερση του Ισλαμικού Τεμένους θα κοστίσει 946.000 ευρώ, που θα πληρώσουν οι Έλληνες για να ισλαμοποιηθεί η πρωτεύουσα.

Η πρωτεύουσα της χώρας δεν έχει μουσουλμάνους Έλληνες πολίτες με θεμελιωμένα πολιτικά και άλλα δικαιώματα, αλλά οι μοναδικοί μουσουλμάνοι που περιφέρονται στους δρόμους και στις πλατείες της, είναι αποκλειστικά και μόνο ισλαμιστές λαθρομετανάστες από την Ασία και την Αφρική, που παραβίασαν τα σύνορα της χώρας, ισλαμιστές λιποτάκτες από τις χώρες της Μέσης Ανατολής, και κάποιοι ελάχιστοι μουσουλμάνοι πρόσφυγες, χαμένοι μέσα στο πλήθος των λαθραίων και των συμμοριτών.  

Σύσσωμος λοιπόν ο θίασος της υποκρισίας, παραβιάζοντας κάθε έννοια λογικής... παραβλέποντας τους ασύμμετρους κινδύνους που "φυτεύει" με το "έτσι θέλω" στη χώρα... παραμέρισε τις πολιτικές του διαφορές - που κατά τα λοιπά τον καθιστούν ανίκανο να ομονοήσει αν πρόκειται να μοιράσει δυο γαϊδουριών άχυρα - και ομονόησε στην υπερψήφιση αυτής της ντροπιαστικής τροπολογίας.  

Αυτό το εξευτελιστικό διακομματικό "ΝΑΙ", δεν ήταν απλά ένα "ΝΑΙ" στην κατασκευή ενός λατρευτικού χώρου, αλλά ένα δόλιο και επικίνδυνο "ΝΑΙ" σ ένα σύμβολο της υποταγής μέσα στην καρδιά της Αθήνας. Σ αυτό το θλιβερό κατήφορο κύλησαν και σήμερα όλοι μαζί... Κι αυτή την ύπουλη, απερίσκεπτη και επικίνδυνη στάση τους, δεν πρόκειται να τους τη συγχωρήσει ποτέ η ιστορία.  

Οι φονταμενταλιστές του ισλαμισμού και οι δολοφονικές αντιπαραθέσεις τους, σύντομα θα θυμίσουν σε όλους τον εγκληματικό χαρακτήρα της σημερινής κυνοβουλευτικής παρωδίας.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...