Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016

Eσυ ακόμη να επιστρέψεις τις καταθέσεις σου;Με το moto “του Φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ” 3 εκατομμύρια συμπολίτες μας πήραν 108 δις ευρώ δάνεια από τις Τράπεζες και εξαφανίστηκαν!
Μάλιστα επειδή η ευρύτερη και ευρύχωρη ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ ενίσχυσε το λαικό κίνημα “δεν πληρώνω” αυτά τα δάνεια δεν πρόκειται να πληρωθούν ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια που θάπρεπε να σοκάρει. 8,5 δις ευρώ είναι οι οφειλές πελατών που έχουν να πατήσουν στις τράπεζες από τις οποίες δανείστηκαν πάνω από 2 χρόνια!
Το 70% των μη εξυπηρετούμενων στεγαστικών δανείων δεν έχει ακόμη καταγγελθεί παρότι παρουσιάζει καθυστέρηση τουλάχιστο 6 μηνών. 20 δις ευρώ χρωστάνε στις τράπεζες οι μερακλήδες που μπορούν να πληρώσουν αλλά δεν το κάνουν από στάση ζωής!
Μιλάμε για την απόλυτη πυρηνική βόμβα που θα σκάσει τους επόμενους μήνες και θα ισοπεδώσει την Κολομβία των Βαλκανίων. Για να πληρωθούν αυτά τα δάνεια θα πρέπει να κουρευτούν κατά 80% οι καταθέσεις των Ελλήνων στις τράπεζες. Γι΄αυτό και χαλαρώνουν τα capital controls ώστε τα κορόιδα να τσιμπήσουν και να επιστρέψουν τα λεφτά στις τράπεζες!
Στο μεταξύ καθημερινά χιλιάδες επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα βάζουν λουκέτο η εγκαταλείπουν τη χώρα για κράτη όπως η Κύπρος, η Αγγλία, η Βουλγαρία, η Ιρλανδία. Η “ελληνική οικονομία” σε λίγους μήνες από τώρα θα είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο του κόσμου…
kourdistoportocali

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ..??
ΟΛΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟ-ΠΑΣΟΚΙΑ , ΤΑ ΕΒΡΑΙΟ-Ν.Δ. , ΤΑ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ , ΤΑ ΕΒΡΑΙΟ-ΠΟΤΑΜΑΚΙΑ , ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΩΣ ...ΔΑΝΕΙΑ... , ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΕΨΑΝ . ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ , ΓΙΑΤΙ ?? ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΛΕΙΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΠΡΙΒΛΗΜΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ .
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...