Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Αμάν τι έπαθε. Η Emily Rataikovski ήρθε και στην Κρήτη και γράφει για το πιο ωραίο μέρος που …έχει δει!





Μετά τη ... "γυμνή της αλήθεια" από τη Σαντορίνη, τώρα, η εντυπωσιακή Emily Rataikovski που αποφάσισε να κάνει τις διακοπές της στη χώρα μας, ανάρτησε κι άλλα καρέ της στο Instagram, από την Κρήτη.
To 25χρονο super model κοινοποίησε φωτογραφίες από την απαράμιλλου κάλλους παραλία Σειτάν Λιμάνια, τραβώντας την προσοχή όλων!
Καλά δεν ήξερε δεν ρώταγε;

Την πήγαν στην ποιο μολυσμένη περιοχή της Ελλάδος; Εκεί γύρω στον άθλιο Κουρουπητό πετούσαν για πάρα πολλά χρόνια όλα τα σκουπίδια των Χανίων, καθώς και τα άκρως επικίνδυνα της βάσης στο Ακρωτήρι . Εάν ελέγξει κάποιος το έδαφος και τα ύδατα θα τα βρει χειρότερα και από το… Λός Άλαμος. Ααα ξεχάσαμε καθάρισαν λένε την περιοχή με απορρυπαντικά και την δεντροφύτεψαν για καμουφλάζ. Τόσο πολύ καθαριότητα έπεσε που την λέξη Κουρουπητός από τους χάρτες, την έχουν και αυτή…. καθαρίσει. Έχουν αφήσει όμως το δήθεν καθαρό εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων στην περιοχή, για να θυμίζει στους γνώστες, την … θλιβερή ιστορία του τόπου.
Κατά τα λοιπά… καλά πολυδιαφημισμένα …Σεϊτάν λιμάνια για να ξεπλύνουμε την ντροπή της περιοχής , και κλεισμένο ραντεβού μελλοντικά στα….
Εξάλλου ο τακτικός θαμών στο Μαράθι που είναι λίγο… μακριά το είπε.
ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΘΥΜΑΤΕ.


Ευρωπρόστιμο" 20.000 ευρώ ημερησίως στην Ελλάδα για τα τοξικά στα Χανιά (news.in.gr, 4/7/00)


Φρένο βάζει το ΣτΕ στη χωματερή των Χανίων μετά το "ευρωπρόστιμο"(news.in.gr, 5/7/00)

 

Ο Κουρουπητός «θάβει» την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό δικαστηριο ...


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν παιζεσαι φιλε ΧΑΧΑΧΑΧ
Διαβαζω τον τιτλο, (με τι μαλ^κια θεμα λεω βρηκε να ασχοληθει), συνεχιζω με την πρωτη παραγραφο με τα μαυρα γραμματα.., "το super model κοινοποίησε φωτογραφίες από την απαράμιλλου κάλλους παραλία Σειτάν Λιμάνια..," (δεν εχω ιδεα για τη συγκεκριμμενη παραλια οποτε συνεχιζω να διαβαζω αμεριμνος οσπου φτανω στην εξης φραση): Καλά δεν ήξερε δεν ρώταγε;
Εεε μετα λυθηκα στα γελια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...