Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

«Μαμά» του ISIS η Hillary Clinton;Όπως φαίνεται τα e-mail που διέρρευσε ο ιστότοπος wikileaks που αποδείκνυαν ότι το κόμμα των Δημοκρατικών εσκεμμένα υποστήριξε την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον έναντι του Μπέρνι Σάντερς ήταν μόνο η αρχή καθώς τώρα ο Julian Assange αποκαλύπτει ότι μέσα στα 30.000 μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που έχει διαρρεύσει υπάρχει πολύ πιο ζημιογόνο υλικό για την πρώην Αμερικανίδα ΥΠΕΞ καθώς αναφέρεται η συμμετοχή της στην μεταφορά οπλισμού προς τις ισλαμιστικές οργανώσεις της Συρίας συμπεριλαμβανομένου και του ISIS.
 Όπως αναφέρει και ο Jim Hoft κατά την διάρκεια της ακρόασης της Χ.Κλίντον σχετικά με το αιματηρό περιστατικό της Benghazi η Clinton αρνήθηκε ενόρκως ότι είχε την οποιαδήποτε γνώση για την ύπαρξη ενός προγράμματος μεταφοράς προς τους Σύρους «επαναστάτες» έναν χρόνο πριν την επίθεση στην Benghazi. 
 Τώρα ο Assange λέει ότι στην συλλογή των χακευμένων emails που η ομάδα του τον έχει προμηθέψει 17,000 από αυτά «αφορούν μόνο την Λιβύη και ανάμεσα σε αυτά υπάρχουν αποδείξεις ότι η Κλίντον έσπρωξε όπλα στους ισλαμιστές της Συρίας και ανάμεσά τους και στο ISIS»
Πρόκειται για μεγάλο πλήγμα για την προεκλογική καμπάνια της Χ.Κλίντον. Αν και είναι γνωστό σε όλον τον πλανήτη ότι οι ΗΠΑ δυστυχώς βοήθησαν και εξόπλισαν τις ισλαμιστικές αυτές οργανώσεις, τώρα φαίνεται ότι υπάρχει αποδεδειγμένη εμπλοκή της πρώην Αμερικανίδας ΥΠΕΞ η οποία φιλοδοξεί να γίνει η επόμενη Πρόεδρος των ΗΠΑ.
 Αλήθεια πως θα ξεκινήσει την επόμενη ημέρα έναν πόλεμο κατά του ISIS εάν έχει αποδειχθεί ότι είχαν «συνεταιρική» σχέση;
«'Ετσι λοιπόν εκείνα τα emails, της Κλίντον συνδέονται μαζί με εκείνα που είχαμε δημοσιεύσει και δημιουργούν μια πλούσια εικόνα για το πως η Χίλαρι Κλίντον εκτελούσε τα καθήκοντά της αλλά ακόμα πιο σημαντικά πως πραγματικά λειτουργεί το U.S. Department of State» είπε ο Assange στο Democracy Now. 
 «Έτσι για παράδειγμα η καταστροφική, απολύτως καταστροφική επέμβαση στην Λιβύη, η καταστροφή της κυβέρνησης Καντάφι που οδήγησε στην κατοχή μεγάλων τμημάτων της χώρας από το ISIS και οι ροές όπλων με κατεύθυνση την Συρία που σπρώχτηκαν από την Χίλαρι Κλίντον προς τους ισλαμιστές στην Συρία μαζί και το ISIS, όλα αυτά βρίσκονται μέσα σε αυτά τα emails.»
Φυσικά τίθενται δύο ζητήματα. Η Χ.Κλίντον ανήκε στην κυβέρνηση Ομπάμα και φυσικά η κυβέρνηση Ομπάμα εκπροσωπεί το αμερικανικό κράτος. Οι ΗΠΑ λοιπόν έχουν την κυρίως ευθύνη για το κακό που έχει βρει τον πλανήτη με τις ισλαμιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις.

 Είναι σίγουρο ότι ο Ν.Τραμπ θα χρησιμοποιήσει (και ορθά) τις αποκαλύψεις αυτές στην προεκλογική του καμπάνια.
 
 Ντ. Τραμπ: «Η Χ. Κλίντον θα έπρεπε να πάρει «μετάλλιο» από τους τρομοκράτες ως η ιδρύτρια του ISIS» [βίντεο]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...