Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Ρε βλαμμένοι, το Nammos έχει καλύτερη παραλία.





Έμαθαν ότι γαμιόμαστε πλακώσανε και οι …λάθρο.
Αν και το λέγαμε σαν ανέκδοτο, τελικά έγινε κι αυτό: Οι «κοσμικοί» επισκέπτες παραλίας της Μυκόνου είδαν ξαφνικά μπροστά τους 35 λαθρομετανάστες. Το κοντράστ της εικόνας είναι χαρακτηριστικό. Σε γνωστή φημισμένη παραλία του νησιού, την Λιά, το μεσημέρι της Παρασκευής  αποβιβάστηκαν 35 λαθρομετανάστες οι οποίοι συνοδεία ανδρών του Λιμενικού Σώματος, περπατώντας ανάμεσα στις ξαπλώστρες πήραν το δρόμο για τα περαιτέρω.
Οι αρχές του νησιού διενεργούν προανάκριση για να διαπιστωθεί ποιοι είναι οι διακινητές, ενώ και οι 35 κρατούνται στο λιμεναρχείο του νησιού.
67 λαθρομετανάστες διαφόρων εθνοτήτων περισυνέλεξε και μετέφερε σκάφος του Λιμεναρχείου Καλαμάτας από τις βραχονησίδες «δύο Αδέρφια» νότια της νήσου Σαπιέντζας. Οι λαθρομετανάστες έχουν μεταφερθεί και βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο της Πύλου.
Στις 4:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής άγνωστος τηλεφώνησε στην αστυνομία για ύπαρξη μικρού σκάφους κοντά στη νήσο Σαπιέντζα, η αστυνομία ειδοποίησε το κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας και αμέσως πλωτό σκάφος του Λιμενικού ξεκίνησε έρευνα στην περιοχή όπου το χάραμα εντόπισε, νότια της νήσου Σαπιέντζα, στις βραχονησίδες «δύο Αδέρφια», ένα μικρό ξύλινο σκάφος λευκού χρώματος, το οποίο είχε προσαράξει και τους ανθρώπους να έχουν βγει στα βράχια. Το σκάφος του Λιμενικού προσέγγισε στις βραχονησίδες και περισυνέλεξε 67 άτομα τα οποία μετέφερε στο λιμάνι της Μεθώνης.

Eρχετε η σειρά του βασιλιά του παστουρμά.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξερεις αυτο ηταν το προεορτιο. Εχει να γινει της γριας πουτανας τις επομενες μερες στη Μυκωλο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ.
ΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΗΣΑΤΕ .........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...