Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

ΜαρτύRIO 2016 .Oταν δεν έχεις ιστορία να δείξεις, την βγάζεις… με την Ζιζέλ.






Όταν βλέπεις το Ριο και βλέπεις την Αθήνα μόνο θλίψη μπορεί να νιώσεις για την κατάντια των ολυμπιακών αγώνων . Δυστυχώς η ευτυχώς πολύ λίγες χώρες στον πλανήτη έχουν κάτι ισάξιο με την ελληνική ιστορία. Μπορούμε να κάνουμε δέκα τελετές έναρξης και να μην τελειώνουμε.

Πυροτεχνήματα λοιπόν από τη στέγη του Μαρακανά, εικονική πραγματικότητα, και ο κύκλος της ειρήνης στη μέση του σταδίου, σε συνδυασμό με την εξιστόρηση της ιστορίας της πόλης του Ρίο από το μακρινό παρελθόν (άφιξη ευρωπαίων και η συνάντησή τους με τους αυτόχθονες, άφιξη αφρικανών και αράβων) μέχρι τις πόλεις του σήμερα, το σκηνικό. Το κλου ήταν η είσοδος του παγκοσμίου φήμης μοντέλου, Ζιζέλ, που περπάτησε σε μία τεράστια «πασαρέλα» αντιπροσωπεύοντας την κορύφωση της εξέλιξης της Βραζιλίας υπό τους ήχους του τραγουδιού «The Girl from Ipanema», ενώ η μουσική αλλά και ο χορός είχαν αμέσως μετά την τιμητική τους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για πρώτη φορά σε τελετή έναρξης Ολυμπιάδας δεν έγινε έπαρση ελληνικής σημαίας. Σε κάθε τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων ακούγεται ο ελληνικός εθνικός ύμνος και γίνεται έπαρση της ελληνικής σημαίας προς τιμήν της γενέτειρας των Ολυμπιακών Αγώνων, Ελλάδας. Στο Ρίο αυτό δεν συνέβη. Φαίνεται πως σιγά-σιγά δεν θα τηρούνται ούτε τα προσχήματα κατά των Ελλήνων.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .....
ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΥΤΟ !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...