Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Aπο μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.Και ο Λεβέντης είναι και τρελός και μικρός.
Μπορεί να αρνείται πεισματικά να κατονομάσει το ποιός του ζήτησε 10 χιλιάρικα για να τριπλασιάσει δημοσκοπικά την δύναμη του κόμματος του, η ανακοίνωση όμως της Ένωσης Κεντρώων «φωτογραφίζει» το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, δημοσκοπήσεις του οποίου… αποδείχθηκαν απολύτως εκτός πραγματικότητας και όμως έπαιρνε την μερίδα του λέοντος σε προβολή από τα συστημικά ΜΜ»Ε», γεγονός αδιανόητο για μια εταιρεία η οποία έχει αποτύχει παταγωδώς σχεδόν σε όλες τις έρευνες που έχει δημοσιεύσει.
Τα δύο στοιχεία που φωτογραφίζουν το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας είναι:
1. Ότι η προσέγγιση για τα λεφτά έγινε στην Θεσσαλονίκη. Όλες οι προβαλλόμενες εταιρείες έχουν έδρα την Αθήνα, μόνον το Πανεπιστημιο Μακεδονίας εδρεύει στην συμπρωτεύουσα.
2. Η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων αναφέρει ότι η εταιρεία που ζήτησε λεφτά από τον Λεβέντη για να χαλκεύσει το αποτέλεσμα, ΔΕΝ ειναι μέλος του ΣΕΔΕΑ. Δείτε λοιπόν την λίστα με τα μέλη του ΣΕΔΕΑ και θα δείτε ποιός απουσιάζει.
Οποιοσδήποτε καλόπιστος καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η εταιρεία που φωτογραφίζει η Ένωση Κεντρώων είναι το ΠΑΜΑΚ. Δεν υπάρχει άλλη προβεβλημένη με αυτά τα χαρακτηριστικά.


Λεβέντης: Μου ζήτησαν από εταιρεία δημοσκοπήσεων 10.000 ευρώ για να μου δώσουν μεγαλύτερα ποσοστά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...