Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Μείον τριάντα Ισραηλινοί από… ρώσικους πυραύλους;Ρωσικά πολεμικά πλοία που σταθμεύουν στα παράκτια ύδατα της Συρίας στόχευσαν και κατέστρεψαν μια αίθουσα επιχειρήσεων σκοτώνοντας πάνω από 30 ισραηλινούς και δυτικούς αξιωματικούς πληροφοριών.
« Tα ρωσικά πλοία εκτόξευσαν 3 πυραύλους Caliber σε αίθουσα επιχειρήσεων συντονισμού ξένων αξιωματικών στην περιοχή της Dar Ezza στη δυτική πλευρά της επαρχίας του Χαλεπίου κοντά στο βουνό Sam’an σκοτώνοντας 30 Ισραηλινούς και δυτικούς αξιωματικούς», αναφέρει το ρωσικό Sputnik στην αραβική του υπηρεσία επικαλούμενο πηγή στο πεδίο της μάχης στο Χαλέπι την Τετάρτη, είδηση που μεταφέρει και το dimpenews  . Η αίθουσα επιχειρήσεων βρισκόταν στο δυτικό μέρος της επαρχίας του Χαλεπίου στο μέσον του όρους Sam’an και σε σπηλιές. Η περιοχή είναι χωμένη σε μια χαράδρα της οροσειράς.
Πολλοί αμερικανοί, τούρκοι, σαουδάραβες, καταριανοί και βρετανοί αξιωματικοί σκοτώθηκαν μαζί με τους ισραηλινούς. Οι ξένοι αξιωματικοί που σκοτώθηκαν στο Χαλέπι διηύθυναν τρομοκρατικές επιθέσεις σε Χαλέπι και Ιντλίμπ. Σκοτώθηκαν 30 ισραηλινοί αξιωματικοί, σύμφωνα πάντα με το dimpenews.
Άμα αληθεύει η είδηση πρόκειται για σοβαρή επιδείνωση στον πόλεμο της Συρία με απρόβλεπτες διαστάσεις.
Παράλληλα ο συριακός στρατός και σύμμαχοί του ανέκτησαν αρκετά συγκροτήματα και υποδομές στο Νότιο Χαλέπι και συγκεκριμένα στο al-Ramouseh, συμπεριλαμβανομένων των κτιρίων του Δημαρχείου και τις εγκαταστάσεις ενός εργοστασίου με χημικά προϊόντα αφού κατάφεραν να εκδιώξουν τους τρομοκράτες .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ενα τέτοιο χτύπημα χρειάζεται πολύ πολύ μαγκιά γιά νά τό πετύχεις .
Μπραβω στούς Ρώσους ειδικούς πού τό πέτυχαν !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...