Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

Παραπέμπετε σε δίκη ο παιδεραστής φίλος του Μητσοτάκη.Σε δίκη παραπέμπεται ο πισωγλέντης στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκος Γεωργιάδης για την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων στη Μολδαβία όπως αποκάλυψε το Hot Doc. Η υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικων αγοριών στη Μολδαβία από τον πρώην «γαλάζιο» βουλευτή έγινε την περίοδο που ο ίδιος ήταν υπάλληλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΟΗΕ ενώ εκτελούσε χρέη συμβούλου του Υπουργού των Οικονομικών της Μολδαβίας.
Όπως αποκάλυψε το τεύχος 108 το Hot Doc η υπόθεση αυτή κατέστη ποινική μετά την ποινική δίωξη που είχε ασκηθεί σε βάρος του για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και εξακολούθηση.
Βέβαια, Αστυνομία και εισαγγελικές Αρχές προσπάθησαν να… καλύψουν την υπόθεση καθυστερώντας την ποινική δίωξη. Ακριβώς αυτό αποκάλυψε στο τεύχος 108 το Hot Doc μαζί με την γνωστοποίηση της άσκησης ποινικής δίωξης εις βάρος του Γεωργιάδη από τον αντεισαγγελέα Εφετών, Δημήτρη Πιέρρο.
Στο τεύχος 108 του Hot Doc αποκαλύπτεται επίσης ολόκληρο το κατηγορητήριο των 213 σελίδων όπως το συνέταξαν οι μολδαβικές Αρχές και στο οποίο περιλαμβάνονται με λεπτομέρειες οι ερωτικές συνευρέσεις του πρώην βουλευτή της ΝΔ και συμβούλου του Μητσοτάκη με ανηλίκους.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...