Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Τρέχουν για να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες του Σόρρου.



«Θα επενδύσουμε σε νεοσύστατες επιχειρήσεις, καθιερωμένες εταιρείες, πρωτοβουλίες με κοινωνικό αντίκτυπο και επιχειρήσεις που ξεκίνησαν από μετανάστες και πρόσφυγες.
Οι επενδύσεις αυτές προορίζονται για να είναι επιτυχείς. Αλλά πρωταρχικός στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε προϊόντα και υπηρεσίες που ωφελούν πραγματικά τους μετανάστες και τις κοινότητες υποδοχής» δήλωσε ο Εβραίος Σόρρος.

Η κυβέρνηση έσπευσε να είναι πολύ κοντά στην υλοποίηση της επιθυμίας του Σόρρου για ίδρυση επιχειρήσεων αυτόματα, μέσα σε μια μέρα και την αυτοαδειοδότηση τους σε τρεις μέρες. Ήδη, είναι στη Βουλή δύο νομοσχέδια. Το ένα προβλέπει την ηλεκτρονική ίδρυση εταιριών μέσα από τα Επιμελητήρια και το δεύτερο αφορά στην αυτοαδειοδότηση των εταιριών. Δηλαδή, θα ανοίγουν, θα λειτουργούν και ο έλεγχος θα έρχεται εκ των υστέρων. Η αυτοαδειοδότηση θα αρχίσει από τέσσερις σημαντικούς κλάδους της οικονομίας, με πρώτο αυτόν της εστίασης και εν συνέχεια θα επεκταθεί και σε άλλους.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η δήθεν εθνική τράπεζα. Ο ρόλος και η στρατηγική των τραπεζιτών είναι πλέον ξεκάθαρος, με την πλήρη καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας, το κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων και την συγκέντρωση της αγοράς σε επιλεγμένα χέρια όπου είναι και ο μεγάλος τους στόχος.
Για τα παραπάνω, αποκαλυπτική όπως μπορείτε να δείτε είναι
η έκθεση της Εθνικής Τράπεζας οπού μιλά ξεκάθαρα για το γεγονός πως πρέπει να κλείσουν επιπλέον το 40% των ελληνικών επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...