Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Περιμένοντας τους Μερκελ και Ολαντ, επίσημα καναλάρχης ο …Πούτιν .Και επίσημα υπερθεματιστής ανακηρύχθηκε με απόφαση της Πενταμελούς Ειδικής Επιτροπής των τηλεοπτικών αδειών ο Ιβάν Σαββίδης, μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου πόθεν έσχες. Το συνολικό τίμημα που πρέπει να καταβάλει για να πάρει την άδεια ανέρχεται στο ποσό των 61.500.000 ευρώ.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο Σαββίδης κατέβαλε ήδη την πρώτη δόση, που ανέρχεται στο ποσό των 20,5 εκατ. ευρώ.
Επίσης σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΓΕΕ:..
Σήμερα Παρασκευή 30-9-2016 εκδόθηκε και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, η απόφαση του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αρ.Πρωτ. 267/30-9-2016 με την οποία εγκρίνεται το υπ’ αρ. 28/30.9.2016 Πρακτικό της Πενταμελούς Ειδικής Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού  και ανακηρύσσεται οριστικός υπερθεματιστής για μία (1) από τις τέσσερις (4) δημοπρατηθείσες άδειες  παρόχων περιεχομένου   επίγειας  ψηφιακής  τηλεοπτικής  ευρυεκπομπής  ελεύθερης  λήψης  εθνικής εμβέλειας  ενημερωτικού  προγράμματος  γενικού  περιεχομένου  για  μετάδοση  υψηλής  ευκρίνειας  (high  definition), η εταιρεία «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED» έναντι τιμήματος 61.500.000 € (εξήντα ενός εκατομμυρίου πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ).

Με μία κατάπτυστη ανακοίνωση ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Νίκος Σακελλαρίου έδωσε εξήγηση για τη σύντομη διάρκεια της σημερινής διάσκεψης των δικαστών της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας που επρόκειτο να κρίνει κρίσιμα θέματα για το νομοθετικό πλαίσιο για τις τηλεοπτικές άδειες.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ο ίδιος ματαίωσε την Ολομέλεια «λόγω του κλίματος που επιχειρείται να διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες από δημόσιες τοποθετήσεις και εκδηλώσεις ως προς την έκβαση της διασκέψεως της Ολομελείας του ΣτΕ για τις εκκρεμείς υποθέσεις των τηλεοπτικών αδειών».

Δηλαδή παραδέχεται  δημόσια ένα δικαστήριο, πόσο μάλλον το ΣτΕ, ότι δεν μπορεί να κάνει καλά τη δουλειά του επειδή πιέζεται από τη δημοσιότητα που έχει λάβει μια υπόθεση.
Τι μας λέει δηλαδή; Ότι το ΣτΕ δεν αντέχει την πίεση; Ότι οι έμπειροι δικαστές της Ολομέλειας αδυνατούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων; Τι θα αλλάξει σε μερικές μέρες από σήμερα;
Γιατί φοράνε όλοι-ες "πετσετούλες" μπροστά τους ;
Είναι έτοιμοι για το δείπνο...
Το αν θα φάνε καλά, όμως, θα εξαρτηθεί από το τι θ' αποφασίσουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...