Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

Το μεγάλο κακό Μπούλη είναι πως… θα κλείσουν και οι… καλές ψαροταβέρνες.Έντονα προβληματισμένος εμφανίζεται ο άφωνος Καραμανλής από την πορεία της χώρας και ειδικά από την μελλοντική προοπτική της.
 Βλέπει ότι έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα με την υπογραφή τριών Μνημονίων και το τεράστιο χρέος δεν υπάρχει ελπίδα ανάκαμψης.
 Με την απαίτηση του ΔΝΤ για υπερφορολογία και ταυτόχρονες μειώσεις περαιτέρω δαπανών στον δημόσιο τομέα απ'όπου απλώς δεν υπάρχει τίποτα το ουσιαστικό να περικοπεί, αντίθετα πρέπει να υπάρξει κατακόρυφη αύξηση των σχεδόν μηδενικών, σήμερα, δημόσιων επενδύσεων, απλώς η κρίσης θα συνεχίσει να βαθαίνει.
 Ανησυχεί ιδιαίτερα για την εθνική άμυνα, αφού η οικονομική κρίση υπονομεύει ακατάπαυστα τις επιχειρησιακές δυνατότητες των ΕΔ. Θεωρεί ότι με το πραξικόπημα στην Τουρκία, απλά επιβεβαιώθηκαν όσοι θεωρούν ότι τα πράγματα είναι τόσο ρευστά που ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξει πρόβλημα ασφάλειας.
 Μια άλλη ανησυχία του είναι η ανεξέλεγκτη μετανάστευση και η προσφυγική κρίση.
 Γεγονός είναι ότι όλοι οι συνομιλητές του πρώην Πρωθυπουργού, όταν τον επισκέπτονται, ακούν την ίδια φράση για το μέλλον της χώρας: «Η χώρα σέρνεται και θα συνεχίσει να σέρνεται», λέει αναλύοντας τα παραπάνω..
 Το εντυπωσιακό είναι ότι ακόμα και με τυχόν αναδιάρθρωση του χρέους, δεν βλέπει να αλλάζει κάτι.
 Η αδυναμία προσέλκυσης επενδύσεων θα εξακολουθήσει, το ίδιο και έλλειψη χρηματοδότησης των επιχειρήσεων από το τραπεζικό σύστημα για το οποίο θεωρεί ΄οτι βρίσκεται σε πολύ κακό σημείο από την στιγμή που έχει αφελληνιστεί πλήρως...

Πάντως τώρα που θα γίνει πρόεδρος ο Τραμπ, μπορεί να του επιτρέψει να… μιλά χωρίς…. μεσάζοντες. .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΧΑΛΙ , ΤΩΡΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ....
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...