Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

Γελάει κιόλας ο ….σκυλογαυγισμένος.Μερικοί λαθρομετανάστες έβγαζαν και αναμνηστικές φωτογραφίες με τα κατορθώματά τους..
Η φωτογραφία είναι από την Μόρια από χαμογελαστό φιλοξενούμενο της δίπλα στα αποκαΐδια του χώρου υποδοχής.
                                                                                                      Ο Ο λαθρομετανάστης που προβάλλεται σε αυτή την φωτό σίγουρα προβληματίζει με την στάση του δίπλα από ένα χώρο που τον φιλοξενούσε και το χαμόγελο σε μια εικόνα καταστροφής.

Μια εικόνα που ίσως τον στείλει πίσω από εκεί που ήρθε και σίγουρα τότε το χαμόγελο θα σβήσει.

Σε ένα αντίστοιχο επεισόδιο που κάηκε ξενώνας σε Γερμανία που φιλοξενούσε πρόσφυγες (μόνο πρόσφυγες) , οι φιλοξενούμενοι που έβαλαν την φωτιά για να προκαλέσουν προσοχή υποχρεώθηκαν να τον επιδιορθώσουν και να μείνουν ξανά εκεί.

Δείτε εδω...
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3632965/Refugee-camp-Dusseldorf-burned-migrants-furious-not-received-wake-Ramadan-breakfast.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού ήρθε στο απέραντο μπουρδέλο της μηδενικής εθνικής συνείδησης που μέχρι και οι γονείς κάνουν τις κόρες τους πουτάνες και τους γιους τους πούστηδες για να περνάνε οι ίδιοι καλά σε παρτούζες και swinging parties, πως να μην γελάει ο φτωχός και μόνος τζιχαντιστής;;;; Ούτε στα ίδια του τα μάτια δεν πιστεύει με τέτοια τύχη...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΑΜΕ . ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΜΠΑΓΚΑΝΤΕΣΙΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ-ΠΑΝΟΥΚΛΑ , ΟΤΑΝ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΣΙΝΙΑΛΟ ΑΠΟ CIA-MOSSAD-NSA , ΘΑ ΟΡΜΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!
Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΙΕΡΓΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ...ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ..!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...