Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Σαν όλα τα άλλα δυο μέρες κρατά το ….Εσκομπαρικό πανηγύρι .Θα δώσουν κάποιο πρεζάκι που θα του έχουν σπρώξει μεγαλύτερη ποσότητα από αυτή που έπιασαν, αλλά νοθευμένη 20 -80 με σόδα μαγειρική η άλλο, και καθάρισαν . Έτσι στήνουν τα κόλπα, διότι ο νόμος ορίζει πως ένα δώσεις κάποιον μεγαλύτερο σε ποσότητα, ανεξαρτήτου καθαρότητας  καθαρίζεις. Στην Ελλάδα ζούμε.
  Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή τα τρία μέλη της κρητικής οικογένειας στης οποίας το χωράφι εντοπίστηκαν περισσότερα από τρία κιλά κοκαΐνης.
Τόσο ο 42χρονος, όσο και η 37χρονη σύζυγός του αλλά και ο ανήλικος γιος, αντιμετώπιζαν βαρύτατες διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα και το μεσημέρι οδηγήθηκαν στον Ανακριτή. Ο παππούς της οικογένειας, 0 79χρονος, αφέθηκε ελεύθερος και του ορίστηκε χρηματική εγγύηση της τάξης των 5.000 ευρώ. Ο συνήγορος της οικογένειας, χαρακτήρισε "ψυχικά ασθενή" τον 42χρονο βαρόνο των ναρκωτικών ενώ μιλώντας για την 37χρονη γυναίκα, είπε πως εκείνη προσπαθούσε όλο αυτό το διάστημα να απομακρύνει τον γιο της από τον πατέρα του.
Ο 42χρονος ταξίδευε μέχρι την Ολλανδία για να προμηθευτεί “πρώτο πράμα”. Το ταξίδι του κάθε φορά διαρκούσε 15-20 μέρες επιλέγοντας την καλύτερη ποιότητα, προκειμένου να την μοσχοπουλήσεις στους πελάτες του, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη.
Εξάλλου η ακριβή ζωή, που έκανε τόσο ο ίδιος όσο και κι όλη η οικογένεια μαρτυρούν και τα κέρδη της “επιχείρησης”, περιλαμβάνοντας ακριβά ταξίδια για όλους στο εξωτερικό, ακριβά εστιατόρια, πολυτελή αυτοκίνητα και γενικότερα μία ζωή… ιδιαίτερα άνετη εν μέσω οικονομικής κρίσης.
Όταν επέστρεφε από την Ολλανδία, την επεξεργαζόταν κατάλληλα, τη χώριζε σε ποσότητες, σύμφωνα με τις παραγγελίες και έφτιαχνε τις συσκευασίες, έτοιμες προς πώληση.
Στη συνέχεια έκρυβε τις συσκευασίες σε ελαιώνα στο Λαράνι, που ανήκει στην 37χρονη, μια και ο ίδιος κατάγεται από διπλανό χωριό.
Η 37χρονη σύζυγος αναλάμβανε το δεύτερο κομμάτι της “επιχείρησης”.
Εκείνη “έσπρωχνε” τις ποσότητες στο πλούσιο πελατολόγιο τους, αν και σε πολλές περιπτώσεις στις συναλλαγές πήγαινε και ο “αρχηγός” της οικογένειας.
Ο “προπομπός”
Ιδιαίτερα σημαντικός ήταν και ο ρόλος του 15χρονου γιου του ζευγαριού.
Ο 15χρονος αναλάμβανε το ρόλο του “προπομπού” κάθε φορά που πήγαιναν για να πουλήσουν την κοκαΐνη.
Προπορευόταν λοιπόν με αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε, αν και φυσικά δε διέθετε άδεια οδήγησης, τσεκάροντας μήπως και στο δρόμο συναντήσουν μπλόκο της αστυνομίας. Πίσω του ακριβώς ακολουθούσε ο πατέρας ή μητέρα “φορτωμένοι”.
Σε περίπτωση που στο δρόμο τους τύχαιναν αστυνομικοί και σταματούσαν τον 15χρονο, το δεύτερο όχημα είτε θα περνούσε χαλαρά από εκείνους είτε θα άλλαζε δρόμο και θα εξαφανιζόταν.

Δείτε εδώ ποιοι είναι ο "Εσκομπάρ" και οι συν αυτώ, που το απέκρυψαν λόγω δήθεν προσωπικών δεδομένων. Όταν σπέρνεις τον θάνατο δεν υπάρχουν για μας….προσωπικά δεδομένα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...