Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Όποιο λαμόγιο συλληφθεί …αρρωσταίνει.



Συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ασκληπιείο Βούλας ο εφοπλυστής Γιάννης Καραγιώργης έπειτα από διεθνές ένταλμα σύλληψης των ολλανδικών αρχών για απάτη, πλαστογραφία και δόλια πτώχευση.
Ο 63χρονος ο οποίος τα τελευταία χρόνια έγινε γνωστός καθώς αγόραζε το ένα μετά το άλλο από τα πολλά περιφερειακά κανάλια και προσπάθησε να μπει δυνατά στον τηλεοπτικό χώρο έπεσε χθες το απόγευμα στα χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής στους οποίους διαβιβάστηκε το διεθνές ένταλμα από την Ολλανδία.
Ο συλληφθείς όπως όλοι οι μεγαλοκαριόληδες επικαλέστηκε προβλήματα υγείας και για το λόγο αυτό οδηγήθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Περίεργα πράγματα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο χώρο των media, όπως  αποκαλύπτονται.
Με αφορμή την σύλληψη του ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha αποκάλυψε στο κεντρικό του δελτίο, το απόγευμα της Παρασκευής, ότι εκτός από την ασχολία του με την Ναυτιλία είχε και ιδιαίτερες βλέψεις με τα τηλεοπτικά δρώμενα.
Έτσι είχε εξαγοράσει 11 περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια  όπου παρουσίασε αυτό το δίκτυο στις 6/12/2015. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όμως του Alpha στην συγκεκριμένη παρουσίαση ήταν παρόντες οι κ. Καλογρίτσας, Ματζουράνης, Κρέτσος και Σπίρτζης.
Περίεργα πράγματα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα.


Ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει, αρχές Οκτώβρη 2014, το γάμο του στη Μόσχα, καθώς, λίγο καιρό νωρίτερα, ο άνθρωπος που θα τον πάντρευε, ο ρώσος κροίσος, Konstantin Malofeev, είχε μπει σε λίστα ταξιδιωτικού περιορισμού στην ΕΕ λόγω Ουκρανίας. Καθώς λοιπόν στον Malofeev απαγορευόταν η είσοδος στην Ελλάδα, ο μόνος τρόπος για να παντρέψει τον έλληνα φίλο του ήταν να μεταφερθεί ο γάμος στη Μόσχα. Όπερ και εγένετο.

Ένας εκ των εκλεκτών καλεσμένων  έτυχε να είναι και ο ψεκασμένος Πάνος Καμμένος που μετά έγινε Υπουργός στη νέα κυβέρνηση. Στις 3 Οκτωβρίου που έγινε ο γάμος ο Καμμένος, ήταν στα αζήτητα της πολιτικής και φαινόταν παντού ότι δεν είχε τύχη να μπει καν στη Βουλή, αλλά αυτό θα γινόταν, έξι μήνες μετά. Εν συνεχεία έγινε  το στήριγμα μιας αντίπαλης σε αυτόν ιδεολογικά παράταξης.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...