Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΑΕΚ γιατί δεν πήρε κανάλι; Τόσο φτωχομπινές είναι ο Πρόεδρος της;



Πήρε κανάλι ο Παναθηναϊκός, πήρε ο Ολυμπιακός, τώρα μαθαίνουμε ότι παίρνει και ο ΠΑΟΚ με το κομμούνι τον Σαββίδη......
αυτόν που ομολόγησε περιχαρής αμέσως μετά την έξοδό του από τον διαγωνισμό ότι λειτούργησε σαν…λαγός…!!!
Δεν είναι άδικο για τον δικέφαλο του… νότου; Δώστε και αυτής ένα κανάλι να έχουμε πλήρη ποδοσφαιροποίηση των Μ.Μ.Ε. Στην ανάγκη κόψτε τον πλατύφυλλο βασιλικό Κυριακού γιατί ο κλασικός αθλητισμός δεν έχει πέραση όπως το τόπι.
    
Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η γενική γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας σύμφωνα με την οποία “κηρύχθηκε έκπτωτος ο υπερθεματιστής...«Ιωάννης-Βλαδίμηρος Χ. Καλογρίτσας Τηλεόραση Πανελλαδικής Κάλυψης Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία (Τ.Π.Κ μ.α.ε)», καθώς δεν κατέβαλε την πρώτη δόση του τιμήματος, ενώ σημειώνεται ότι κατατέθηκαν μέχρι τη Δευτέρα 64.466.666 συνολικά από τους τρεις υπερθεματιστές.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, στη γενική γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κατατέθηκαν:

1. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΙ ΑΕ), ποσού 14.533.333,34 €

2. ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε. Μαρινάκης), ποσού 24.633.333,34 €

3. ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ποσού 25.300.000 €

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, “μετά την εξέλιξη αυτή, εκδόθηκε η απόφαση του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με αρ. πρωτ. 259/26-9-2016 με την οποία κηρύχθηκε έκπτωτος ο οριστικός υπερθεματιστής «ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Τ.Π.Κ μ.α.ε)», σύμφωνα με την παράγραφο 8.4 της υπ. αριθμ. 1/2016 προκήρυξης του υπουργού Επικρατείας, επειδή δεν κατέβαλε την πρώτη δόση του τιμήματος.

Η δε κατατεθείσα από αυτόν εγγυητική επιστολή της παραγράφου 6.7 της προκήρυξης καταπίπτει υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.

Συνεπώς, σύμφωνα με την παράγραφο 8.4 της υπ’ αριθμ. 1/2016 προκήρυξης του υπουργού Επικρατείας και το υπ’ αριθ. 21/30.8 – 2.9/2016 Πρακτικό της πενταμελούς ειδικής Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, καθίσταται προσωρινός υπερθεματιστής ο πρώτος πλειοδότης στον πίνακα κατάταξης επιλαχόντων, ήτοι η εταιρεία «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED» (του Ιβάν Σαββίδη).

Εφόσον ολοκληρωθεί επιτυχώς ο έλεγχος επάρκειας των οικονομικών της μέσων σύμφωνα με την παράγραφο 8.1 της προαναφερθείσας προκήρυξης, θα καταστεί τότε, οριστικός υπερθεματιστής, και θα κληθεί εντός 15 ημερών από την ανακήρυξη, να καταβάλει την πρώτη δόση του τιμήματος των 61.500.000 €".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...