Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Είδες πως χρειάστηκαν οι οικωλόγοι;



Χωρίς εκπλήξεις και με 152 «Ναι» επί της αρχής από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, «όχι» από ΝΔ, Χρυσή Αυγή, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων εγκρίθηκαν τα άρθρα του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα, σε μερικά από τα οποία έδωσαν θετική ψήφο ΝΔ και Ποτάμι.
Στην ονομαστική ψηφοφορία με την οποία ολοκληρώθηκε η συζήτηση στην Ολομέλεια 152 βουλευτές ψήφισαν «ναι» και … «όχι». Υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, καταψήφισαν ΝΔ, Χρυσή Αυγή, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων.
Από την ψηφοφορία απουσίαζε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σέλτσας λόγω ασθένειας.
Οι βουλευτές Γιάννης Τσιρώνης και Γιώργος Δημαράς υπερψήφισαν τελικά την διάταξη για την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ, και έτσι με ΜΠΌΛΙΚΟ ΧΡΉΜΑ που έπεσε στους εν λόγω βολευτές   αποσοβήθηκε ο κίνδυνος κυβερνητικών διαρροών σε ένα κρίσιμο νομοσχέδιο.
Στο σχετικό άρθρο του νομοσχεδίου που προβλέπει τη μεταβίβαση 6 ΔΕΚΟ στο υπερταμείο προστίθεται η φράση:
Με την επιφύλαξη των περιορισμών που προκύπτουν από το Σύνταγμα και της υποχρέωσης συμμόρφωσης στις δικαστικές αποφάσεις.

Όσο για τα τεκταινόμενα στο μπουρδελο το παρακάτω ενδεικτικό επεισόδιο τα  καλύπτει όλα .

Το περιστατικό συνέβη μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρολιάκου και του βουλευτή του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανού
Οι δύο βουλευτές διασταυρώθηκαν κοντά στο εντευκτήριο της Βουλής και καθώς σχολίαζαν τα φυλλάδια με το απόσπασμα από το Ζοζέ Σαραμάγκου η συζήτηση …ξέφυγε.
Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Σκουρολιάκος φέρεται να σχολίασε τα λεγόμενα του κ. Ψαριανού λέγοντας «δες το κατάντημά σου» για να του απαντήσει ο κ. Ψαριανός «Ρούφα τώρα ένα, ένα τα παπαρια».
Στη φράση αυτή φέρεται να αντέδρασε ο ο κ. Σκουρολιάκος αποκαλώντας τον  βουλευτή του Ποταμιού «ξεφτίλα» και προσθέτοντας «αυτός είσαι» για να απαντήσει ο κ. Ψαριανός «ρούφα την πούτσα και χόρεψε ένα τσάμικο»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...