Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Άλλη μια προσπάθεια συσπείρωσης των Συριζανελ από τον Κούλη.



Ο Κούλης θέλοντας να αναλάβει ηγετικό ρόλο δήλωσε ότι είναι πλέον κοντά στο να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, κάτι που όμως δεν άφησε ασχολίαστο τόσο το Μέγαρο Μαξίμου μέσω κυβερνητικών πηγών όσο και το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Χαρακτηριστικά δήλωσε :
«Όλα τα όπλα τα κοινοβουλευτικά είναι στο τραπέζι» και συνέχισε λέγοντας «Τσίπρας και Καμμένος είναι το ίδιο πράγμα. Οσο ο πρωθυπουργός καλύπτει τις πράξεις και τις παραλείψεις του Καμμένου γίνεται συνένοχός του».  Αναλυτικότερα σε συνέντευξή του στο Action24 και στον Γιώργο Κουβαρά ερωτηθείς αν σκέφτεται να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Άμυνας απάντησε: 
«Όλα τα όπλα τα κοινοβουλευτικά είναι στο τραπέζι» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ρωτήθηκε σχετικά και αμέσως μετά κάλεσε τον πρωθυπουργό να αποστασιοποιηθεί από τις πολιτικές επιλογές του υπουργού Άμυνας. «Θεωρώ,  ότι επανειλημμένα ο κ. Καμμένος έχει εκθέσει τη χώρα, έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα προφανώς στον εταίρο του και όσο ο εταίρος του τον  καλύπτει, όσο ο  κ. Τσίπρας τον καλύπτει, τόσο είναι συνένοχος στις πράξεις και στις παραλείψεις του κ. Καμμένου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...