Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Πήραν φωτιά τα …ρακοκάζανα.




Μετά την εκλογική μάχη η… χαλάρωση για τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στο  Ηράκλειο Κρήτης, προκειμένου να παρευρεθεί σε γνωστό ρακοκάζανο στο Στειρώνα, προσκεκλημένος από εθελοντές που βρέθηκαν στο πλευρό του και έδωσαν την εκλογική μάχη για τον ίδιο, στην πρόσφατη εσωκομματική διαδικασία για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν δεκάδες στελέχη, μέλη, φίλοι και εθελοντές, κυρίως, από τη νέα γενιά.

Με πρωτοβουλία φίλων του Λευτέρη Αυγενάκη μαζεύτηκαν την Κυριακή σε καζάνι στο όμορφο χωριό του Μαλεβιζίου, στον Άγιο Μύρωνα, με την παρουσία βεβαίως του Γραμματέα της Π.Ε., που θεωρείται και ο «υποκινητής» όλης αυτής της υπερ-δραστηριοποίησης του κόμματος σε επίπεδο επικράτειας και σε επίπεδο  Ηρακλείου.
Όπως αναφέρουν και παλιότερα στελέχη από την Κρήτη που έζησαν ανάλογες καταστάσεις το 1989-90 κάτω από διαφορετικές καταστάσεις και φυσικά πολλές και σκληρές εντάσεις, ο  Αυγενάκης είναι και ο ενορχηστρωτής αυτής της πρωτόγνωρης εικόνας για την τοπική ΝΔ.

Επίσης και οι βουλευτές, Χρ. Παππάς, Η. Κασιδιάρης, Κ. Μπαρμπαρούσης και Ευάγγελος Καρακώστας, επισκέφτηκαν το Σαββατοκύριακο την Κρήτη, πήγαν στα Σφακιά, στα Χανιά έκαναν πράξη αντίστασης από ένα ρακοκάζανο (ναι έτσι το είπε ο Παππάς!)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Κρήτη στενάζει στα…καζάνια.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ρακι για το τίποτα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΚΟΡΙΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΜΕ ΤΟΝ ...ΛΕΥΤΕΡΗ.. ΠΟΥ ΠΑΕΙ ? ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗ ΡΑΚΗ ...??

Ανώνυμος είπε...

τι εγινε με εκεινο το 1.000.000 εκ ευρω του βαψωμαλλια αρχιλαμογιου αυγουλακη;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...