Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Τρεις μήνες αιχμάλωτοι, και ούτε έστω μία παραίτηση βρωμιάρη καρεκλοκένταυρου.



Ενενήντα εννέα ημέρες έπειτα από την αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η ΕΔΕ που είχε διαταχθεί για να διαπιστωθούν οι ευθύνες, και ποιοι πρέπει να τις χρεωθούν.
Την ΕΔΕ είχε αναλάβει το ΓΕΣ και μετά από 3 μήνες παρέδωσε το πόρισμα στο ΓΕΕΘΑ αλλά ο αρχηγός του το επέστρεψε στο ΓΕΣ γιατί είχε πολλές ασάφειες και αναπάντητα ερωτήματα.  Τόσο ανίκανο είναι το ΓΕΣ; Όχι βέβαια αλλά ουσιαστικά για την απαγωγή των δυο Ελλήνων στρατιωτικών είναι η ηγεσία του ΓΕΣ υπεύθυνη.  Άρα κάποιον λακο έχει η φάβα.
Το ΓΕΣ ζήτησε 20 ημέρες για να επανέλθει με την ολοκλήρωση της ΕΔΕ για την απόδοση ευθυνών για όσα συνέβησαν στον Έβρο με την αιχμαλωσία των δύο στρατιωτικών μας.
Στο Πεντάγωνο του επικίνδυνου για την χώρα Καμμενου παίζουν τάβλι και πεντόβολα, και την ίδια ώρα στο Αιγαίο το τουρκικό Ναυτικό θέτει σε επιφυλακή μια φρεγάτα και δύο πυραυλακάτους αλλά και μονάδα των ειδικών δυνάμεων SAT.
Μάλιστα αναφέρεται ότι οι παραπάνω μονάδες έλαβαν αποστολές περιπολίας και είναι σε επιφυλακή για ενδεχόμενη αποστολή.Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το τουρκικό Επιτελείο αναμένει προβοκάτσια από την Αθήνα!
 Συγκεκριμένα το το Αναντολού αναφέρει ότι «για να εμποδιστεί η οποιαδήποτε πιθανή προβοκατόρικη ενέργεια των ελληνικών ναυτικών δυνάμεων και του ΓΕΝ, μια φρεγάτα και δύο πυραυλάκατοι επιχειρούν στο Αιγαίο επί 24ώρου βάσεως και εντολές ετοιμότητας έχουν δοθεί στις υποβρύχιες μονάδες των μονάδων SAT»






Εμάς πάντως δεν θα μας φανεί παράξενο να κάνουν ο ψεκασμένος με τον Τσίπρα  τίποτα μαγκιές για να καλύψουν την προδοσία του ονόματος που αναμένετε αυτές τις μέρες. Γνωρίζουμε καλά την αριστερούλικη τακτική του αποπροσανατολισμού. Ηδη προχθές πέταξε την ρουκέτα-μαλακία  περί δήθεν τουρκικού σχεδίου απαγωγής των Τούρκων στρατιωτικών από την Ελλάδα.

Μην ανέχεστε να σας δουλεύουν τόσο ασύστολα. Και όλο το Αιγαίο να πάρουν οι Τουρκαλάδες, οι προδότες δεν πρόκειται να κάνουν ΤΙΠΟΤΑ. Όλα γίνονται για να πνίξουν άλλα θέματα όπως το όνομα που εντάσσετε μέσα στην παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας και κ.α.
Oπως η παραχώρηση του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων στον ESM –τοκογλύφους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...