Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Μπορεί να διδαχτεί μια αγράμματη πολιτικά χρυσή αυγή από την Ιταλία;





Ο διεφθαρμένος μέχρι κόκκαλο πρόεδρος της φασιστικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλoντ Γιούνκερ, δήλωσε πως τα προβλήματα της Ιταλίας δε θα πρέπει να αποδίδονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά αντίθετα οι Ιταλοί, θα πρέπει να αρχίσουν να δουλεύουν περισσότερο, να είναι λιγότερο διεφθαρμένοι και να σταματήσουν να ελπίζουν πως η Ευρωπαϊκή Ένωση θα σώσει τις φτωχότερες περιοχές της χώρας... Ο ίδιος δήλωσε πως αγαπάει βαθιά τη “bella Italia”, αλλά δε μπορεί να αποδεχτεί πως για όλα τα προβλήματα της χώρας, ευθύνεται η Ευρωπαϊκή Ένωση ή η Κομισιόν.

Πριν λίγες ημέρες, ο Επίτροπος Προϋπολογισμού Γκίντερ Έτινγκερ, δήλωσε πως “οι αγορές θα μάθουν τους Ιταλούς να ψηφίζουν σωστά”, ενώ τα σχόλια του Γιούνκερ αναμένεται να προκαλέσουν νέα δυσαρέσκεια στη Ρώμη.

Υπενθυμίζεται πως η κυβέρνηση του Ζαν Κλωντ Γιούνκερ στο Λουξεμβούργο το 2014, βρέθηκε αναμεμειγμένη σε σκάνδαλο φοροαποφυγής δισεκατομμυρίων, το οποίο έχει και όνομα και λέγεται “LuxLeaks” ή Luxembourg Leaks. Ένα σκάνδαλο για το οποίο δεν τιμωρήθηκε κανένας άλλος πέρα από τους δύο ανθρώπους που βοήθησαν στο να δημοσιευτεί.










Πολύ δύσκολα η ανεπαρκής Μέρκελ και οι συμμορίτες των Βρυξελλών θα μετατρέψουν τους Ιταλούς σε υποτακτικούς τους. Η Ιταλία δεν είναι Ελλάδα σε καμία περίπτωση και ευτυχώς για τους ίδιους οι Ιταλοί δεν είναι Έλληνες.
Δεν έχουν καμία σχέση με τον ηττημένο ελληνικό λαό που δέχεται αμαχητί το ένα χαστούκι μετά το άλλο. Εδώ η Μέρκελ και λοιποί θα ρισκάρουν ακόμη και την ίδια τους τη ζωή σε περίπτωση που τα βάλουν μαζί τους.


 ΟΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, Ο… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ  ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ  ΣΠΕΥΔΕΙ ΠΡΩΤΟΣ!

 

 

2 σχόλια:

Ixnos είπε...

Επειδή κάποιοι ρωτούν γιατί κλείσαμε τα ανώνυμα σχόλια, τους λέμε για έναν δεξιόστροφο κόπανο που ήθελε να εκμεταλλευτεί τον φιλόξενο χώρο για προσωπικούς του λόγους ,αναφερόμενος σε πρόσωπα που δεν μας ενδιαφέρουν, χωρίς να σκεφτεί ότι καιροφυλακτεί ο νέος νόμος περί προσωπικών δεδομένων. Εκτός εάν το έκανε επίτηδες για να βρούμε τον μπελά μας. Από τούδε και στο εξής μόνο επώνυμα, εκτός εάν μας ζητήσει συγγνώμη για την μαλακία του..

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

Δεν είστε οι μόνοι που κλείσατε τα ανώνυμα σχόλια, εξ αιτίας του... "δεξιόστροφου"... Τα έκλεισαν πολλοί... κάποιοι μάλιστα, υποχρεώθηκαν να κλείσουν και τα blog τους... γιατί έφαγαν μηνύσεις και αγωγές εξ αιτίας του...
Ακόμα και η αναφορά με έμεσο τρόπο, είναι επιλήψιμη...
Σας έχω ενημερώσει σε προηγούμενη παλαιότερη ανάρτησή σας.

Καλλιόπη Σουφλή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...