Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Μια χούφτα πούστηδες ψυχή και σώμα, θέλουν να κουμαντάρουν όλη την Ευρώπη.



Σάλο προκάλεσε στην Ιταλία η δήλωση του διορισμένου Επιτρόπου Νομισματικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί για να εκπροσωπεί την ευρω-σαπίλα ότι  ενδεχομένως στη Ρώμη να υπάρχουν «μικροί Μουσολίνι».
«Υπάρχει ένα κλίμα στην Ιταλία που μοιάζει πολύ με τη δεκαετία του 30. Φυσικά δεν πρέπει να υπερβάλλουμε, δεν υπάρχει Χίλτερ, ίσως ο μικρός Μουσολίνι», υποστήριξε ο άθλιος δούλος των τραπεζιτών αναφερόμενος στην άνοδο του «λαϊκισμού» όπως θέλουν να ονομάζουν τις διαφωνίες στη χώρα.
Άμεση ήταν η απάντηση της ιταλικής κυβέρνησης δια του αντιπροέδρου Λουίτζι Ντι Μάιο, ο οποίος χαρακτήρισε απαράδεκτες τις δηλώσεις του Μοσκοβισί συνοδεύοντας τες μάλιστα με μερικά γαλλικά που δεν λέγονται..
«Η στάση μερικών Ευρωπαίων επιτρόπων είναι απαράδεκτη. Στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιτρέπουν στον εαυτό τους να λένε ότι στην Ιταλία υπάρχουν πολλοί μικροί Μουσολίνι. Δεν τους το επιτρέπουμε, πρόκειται για άτομα που έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα», δήλωσε ο Ντι Μάιο.
Πρόσθεσε, δε, ότι «η Ιταλία έχει την κυβέρνηση με την ευρύτερη λαϊκή στήριξη σε όλη την Ευρώπη» και πως «πρόκειται για αχαρακτήριστες κρίσεις μιας Ευρωπαϊκής Επιτροπής η οποία σε έξι με οκτώ μήνες δεν θα υπάρχει πια, διότι οι πολίτες στις Ευρωεκλογές θα στείλουν στο σπίτι τους μεγάλο μέρος των "ευρωγραφειοκρατών"».
Με 448 ψήφους υπέρ, το ΕυρωΚοινοβούλιο του Τ.Σορου ενεργοποίησε το άρθρο 7 με το οποίο θα επιβάλει κυρώσεις στην Ουγγαρία για δήθεν παραβίαση των δημοκρατικών κανονισμών και του κράτους δικαίου. Το ψήφισμα αφορούσε  την απόφαση της Κομισιόν να ενεργοποιήσει το άρθρο 7 για την κατάσταση του κράτους δικαίου με το οποίο θέλουν να πετύχουν στην αναστολή των δικαιωμάτων ψήφου της Ουγγαρίας στην ΕΕ, συμπωματικά μόλις ο Β.Ορμπάν αποφάσισε την «έξωση» από την Ουγγαρία των ΜΚΟ του Τ.Σόρος!
Από τον Μάιο έχουν τελειώσει οι δραστηριότητες του ίδρυματος του Τζορτζ Σορος στην Ουγγαρία το οποίο και κατηγόρησε τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Ορμπαν για «καταπίεση των πολιτών».
 Συγκεκριμένα με 693 παρόντες ευρωβουλευτές, το σώμα ψήφισε με 448 ψήφους υπέρ του Σόρου που έριξε πολύ χρήμα στην πιάτσα, 197 κατά και 48 αποχή. 
Αυτό σημαίνει ότι περίπου 250 ψήφοι ήταν υπέρ του Β.Ορμπάν που δεν είναι καθόλου λίγοι καθώς αποτελούν το 40% των ευρωβουλευτών ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι μετά τις ευρωεκλογές του 2019  και με το «ρεύμα» που αναπτύσσεται στην ΕΕ και στα εκλογικά σώματα η σύσταση του ευρωκοινοβουλίου θα αλλάξει κατά πολύ.
Σε μια νέα ψηφοφορία μετά από τις ευρωεκλογές οι ψήφοι υπέρ του Όρμπαν μπορεί να είναι και 400...
Στην Ευρωπαϊκή Ένωση πλέον και επίσημα απαγορεύεται η διαφορετική άποψη. Κανείς δεν επιτρέπεται να έχει διαφορετική άποψη από το σοφό διευθυντήριο στελεχωμένο κατάλληλα από υπαλλήλους του παγκόσμιου κεφαλαίου (της ευρωπαϊκής ελίτ).
Όποιος τολμάει να έχει, στηλιτεύεται ως ακροδεξιός και αμέσως στην... Ελλάδα τουλάχιστον, αλλά και σε άλλες χώρες βγαίνουν τα δουλικά της ελίτ στις τηλεοράσεις, οι "έγκριτοι" δηλαδή δημοσιογράφοι, να τον υβρίσουν και να προτείνουν λύσεις και αντίδοτα στο πρόβλημα της ανόδου της "ακροδεξιάς".

Ιδίως, για το κυρίαρχο σχέδιο της ευρωπαϊκής ελίτ για τον πλήρη περιορισμό των δικαιωμάτων των Ευρωπαίων, η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αμείλικτη.

Κανένας δεν επιτρέπεται να μην θέλει την αλλαγή του πληθυσμού της Ευρώπης και την υποκατάστασή του από αφρικανικούς και ασιατικούς κυρίως μουσουλμανικούς πληθυσμούς.

Όποιος τολμήσει να πει ότι η Ευρώπη δεν χωράει άλλους, ότι δεν μπορεί η Ευρώπη να δεχθεί την αλλοτρίωση του χαρακτήρα της, δεν τυγχάνει πλέον αντίκρουσης, αλλά και δίωξης, όπως συμβαίνει με την κυβέρνηση Όρμπαν στην Ουγγαρία.
Ο Όρμπαν δεν είναι κανένας γραφικός με εμμονές σε ανύπαρκτα ένδοξα ουγγρικά παρελθόντα, ούτε κανένας τρελός εθνικιστής. Όπως ακριβώς και ο Σαλβίνι στην Ιταλία ή ακόμη και ο πιο μετριοπαθής και παλαιότερα πουλέν του κ. Σόρος στην Αυστρία, Κούρτς αλλά θεωρούν πλέον ότι δεν αντέχουν οι χώρες τους την Γερμανική μπότα και την  παράλογη αντικατάσταση του ευρωπαϊκού πληθυσμού που επιχειρείται μέσα από αυτήν την αέναη μετανάστευση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διαβαζω....

Στα χνάρια του Τσίπρα η ιταλική κυβέρνηση… θα αναγνωρίσει αυταπάτες;

Ακόμη και το δώρο που το Κίνημα 5 Αστέρων είχε υποσχεθεί στο αμφιλεγόμενο κίνημα εναντίον των εμβολιασμών, πρέπει να περιμένει.
Ο Ρέντσι είχε επιβάλει υποχρεωτικό εμβολιασμό σε όλα τα παιδιά προκειμένου να κάνουν την εγγραφή τους σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία.
Τον Αύγουστο η κυβέρνηση ανήγγειλε ότι θα καταργήσει αυτό το νόμο, αλλά, καθώς είθισται τα σχολεία να ανοίγουν το Σεπτέμβριο, το μέτρο αυτό θα ληφθεί, ίσως, το επόμενο έτος.

https://www.defence-point.gr/news/sta-chnaria-tou-tsipra-i-italiki-kyvernisi-tha-anagnorisi-aftapates

https://slpress.gr/diethni/sta-chnaria-toy-tsipra-i-kyvernisi-konte/


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...