Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

« Η Μακεδονία ανήκει στην χλωρίδα και την πανίδα της»



Ρε δεν μαζευόμαστε πεντεξη να κάνουμε ένα τριμερές κράτος;   
Το δρόμο στα σενάρια για την ενοποίηση της «Βόρειας Μακεδονίας» και της «Νότιας» στην Ελλάδα, άνοιξε η συμφωνία των Πρεσπών, προτού καλά – καλά διενεργηθεί το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ και κυρωθεί η συμφωνία από την ελληνική Βουλή.
Ελβετός ιστορικός, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την υποτιθέμενη ενοποίηση σε ελβετική ιστοσελίδα, η οποία παρουσίασε ήδη τους πρώτους χάρτες.
Ο Stefan Troebst, Καθηγητής Πολιτιστικής Ιστορίας της Ανατολικής Ευρώπης στο Πανεπιστήμιο της Λειψίας, με ειδίκευση στην πΓΔΜ θεωρεί το προτεινόμενο όνομα αποδεκτό από την πλευρά της πΓΔΜ, αλλά ακατανόητο από ελληνική σκοπιά. «Αν υπάρχει μια βόρεια Μακεδονία, γίνεται η υπόθεση ότι υπάρχει και μια νότια. Αυτό εγείρει το ερώτημα κατά πόσο και οι δύο “πηγαίνουν πακέτο” και πρέπει κατά κάποιον τρόπο να ενωθούν ανάλογα», λέει χαρακτηριστικά στην ελβετική ιστοσελίδα «blick».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετα τον Ρεντσι της Ιταλιας...............
Ξανθός: «Δεν τίθεται δίλημμα ναι ή όχι στα εμβόλια ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός»

Σε νομοθετική ρύθμιση που θα εξουσιοδοτεί τον υπουργό Υγείας να επιβάλει αυστηρή τήρηση του εμβολιασμού σε περιόδους που σημειώνεται έξαρση νοσημάτων, προσανατολίζεται η κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε, μιλώντας στη Βουλή, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός.

«Το υπουργείο Υγείας βρίσκεται σε συνεννόηση με την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών και σκέπτεται νομοθετική διάταξη που θα προβλέπει εξουσιοδότηση στον υπουργό Υγείας - όταν συντρέχουν επιδημιολογικοί λόγοι, όταν υπάρχει επιστημονική τεκμηρίωση πως σημειώνεται μια έξαρση ενός συγκεκριμένου νοσήματος ή όταν πέφτουν τα στάνταρντς και τα ποσοστά εμβολιαστικής κάλυψης - να μπορεί, για συγκεκριμένη χρονική περίοδο και για συγκεκριμένο εμβόλιο και για συγκεκριμένο πληθυσμό, να επιβάλει μια πιο αυστηρή τήρηση του εμβολιασμού»

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΡΕ.
ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ
ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ . ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ
ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...