Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Θα αντέξουν τον τζερτζελέ με την Πατούλαινα;



Την περασμένη Πέμπτη «κλείδωσε» η υποψηφιότητα του προέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής με τη στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr.
Ο πρόεδρος της ΝΔ και ο Γιώργος Πατούλης θα έχουν τετ α τετ την ερχόμενη Τρίτη στις 12 το μεσημέρι, στο πλαίσιο συνάντησης της ΚΕΔΕ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου θα συζητηθεί η εξαγγελία του τελευταίου για την μεταφορά του ΕΝΦΙΑ στους δήμους.
Αν και η συνάντηση είναι για τον ΕΝΦΙΑ, είναι σαφής ο συμβολισμός της σε σχέση με την υποψηφιότητα του κ. Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

«Οι συριακές ένοπλες δυνάμεις θα εφοδιασθούν μέσα σε δύο εβδομάδες με σύγχρονα συστήματα S-300. Είναι ικανά να αναχαιτίζουν αεροσκάφη σε απόσταση μεγαλύτερη των 250 χιλιομέτρων και μπορούν να πλήττουν ταυτόχρονα πολλούς στόχους στον αέρα», δήλωσε ο Σεργκέι Σόιγκου εξηγώντας πως η παράδοση αυτών των σύγχρονων συστημάτων δεν είχε πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα επειδή εξέφραζε επιφυλάξεις το Ισραήλ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...