Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Tρώγοντας έρχεται η όρεξη.



Το μενού περιλαμβάνει  και …δεξιόστροφους χάνους.  
 Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη αυτές τις ημέρες λόγω της ΔΕΘ, των εγκαινίων της Έκθεσης και της ομιλίας του πρωθυπουργού. Στη συμπρωτεύουσα, όμως, όπως φαίνεται βρέθηκε αυτές τις ημέρες και ο διαγραφείς από τη ΝΔ Ευάγγελος Αντώναρος. Οι δυο τους εθεάθησαν να τρώνε παρέα, στη γνωστή ψαροταβέρνα «Μαύρη Θάλασσα»…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η «Κομμουνιστική Επιθεώρηση» αναφέρει το 1924: «Το μοίρασμα της Μακεδονίας μεταξύ της Γιουγκοσλαβίας, της Ελλάδος και της Βουλγαρίας, ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τον πόθο των Μακεδόνων στα διάφορα κομμάτια της διαμελισμένης των πατρίδος προς την συνένωση και την αποκατάσταση μιας Μακεδονίας ενιαίας και ανεξάρτητης. Ο ίδιος πόθος για μια ενιαία και ανεξάρτητη Θράκη συνενώνει τον θρακικό λαό, που έχει κατατεμαχισθή σε τρία μέρη, από την Ελλάδα, την Τουρκία και τη Βουλγαρία»!

Στο 3ο Συνέδριο δε του ΚΚΕ αναφέρεται «Η ντόπια μπουρζουαζία είναι εθνικός δυνάστης και καταπιεστής του μακεδονικού και θρακικού λαού», προτείνει να «συντρίψουμε τον εθνικό ζυγό της ντόπιας μπουρζουαζίας που βαρύνει στη Μακεδονία και στη Θράκη» και καταλήγει εντελώς επαναστατικά: Ζήτω η εργατοαγροτική επανάσταση της Βουλγαρίας! Ζήτω η εργατοαγροτική κυβέρνηση! Ζήτω η ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη!» Αυτούς τους αμετανόητους τύπους νομιμοποίησε ο ψευτο-εθνάρχης Καραμανλής, οι οποίοι ποτέ δεν αποκήρυξαν τις κατάπτυστες, εμπρηστικές και ανθελληνικές τους θέσεις.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...