Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Πως μπορείς να γελοιοποιήσεις έναν γελοίο πολιτικό;



Πολιτικός και ηθικός διασυρμός για τον ΥΠΕΘΑ Π.Καμμένο, αφού σήμερα το πρωί, ο Εισαγγελέας άφησε ελεύθερους τους Δημοσιογράφους Θανάση Μαυρίδη, Παναγιώτη Λάμψια και Κατερίνα Γαλανού ( που πέρασαν τη νύχτα στο κρατητήριο του Α.Τ. Εξαρχείων) μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους, και εναντίον άλλων τεσσάρων δημοσιογράφων, ο ψεκασμενος υπουργός Πάνος Καμμένος . Αφορμή δημοσίευμα για την κατάσταση στη Μόρια αλλά και για τον τρόπο διαχείρισης των ευρωπαϊκών και άλλων πόρων για το προσφυγικό. Όμως ο εισαγγελέας είχε διαφορετική γνώμη και τους άφησε ελεύθερους χωρίς να τους διατυπώσει κατηγορία αμφισβητώντας την βασιμότητα των καταγγελιών Καμμένου,  και ζητώντας να διεξαχθεί… περαιτέρω έρευνα.
Αποτελεί όμως και πολιτικό όπως και Νομικό κόλαφο για την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Δικαιοσύνης, αφού «κύκλοι» του, «έσπευσαν λαχανιασμένα» με δηλώσεις τους να στηρίξουν τον Καμμένο.

Για να δούμε τώρα που απλώθηκε ο τραχανάς. Θα μπουν στο ψητό των 1.6 δiς που φαγώθηκαν;

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕ και ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ», ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΘΕΙ… ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ …!!!

1 σχόλιο:

ageanVelos είπε...

και σου μιλάνε για φασισμό... ο ορισμος του φασισμου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...