Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Μπέρδεψαν την σημαία με το σώβρακο.



Μια φωτογραφία στο Instagram Έλληνα Αξιωματικού του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της ελληνικής αστυνομίας να φιλιέται με μετανάστη μπροστά στην ελληνική σημαία παραμονές της 28ης Οκτωβρίου απειλή να τινάξει στον αέρα το όποιο κύρος απόμεινε στην  ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με το piraeuspress.gr, ο αστυνομικός είναι γνωστός για την δράση του υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ κινημάτων και είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τις καινοφανείς δηλώσεις στην ιστορία των Σωμάτων Ασφαλείας αναφορικά με τα «γούστα» των ανδρών και των γυναικών που υπηρετούν εκεί.
Ποιος είναι ο Υπαστυνόμος Μ.Λώλης;


Eίναι  το καλόπαιδο που συν της άλλης καταμέτρησε τους πούστηδες και τους ανωμαλιάρηδες στην αστυνομία, και τους έβγαλε 9.000.

Η αστυνομία δεν είναι για να αφουγκράζεται τάσεις κυριε Λωλη αλλά για να καταστέλλει , όχι να δικάζει , ούτε να ερευνά κοινωνιολογικά πάσης μορφής έγκλημα. Σαν κυριος Λωλης έχετε κάθε δικαίωμα να επικαλείστε όποια ιδιότητα θέλετε. Κοινωνιολόγου ,ακτιβιστη ιστορικού κ.λ.π . Σαν αστυνόμος όμως έχετε την υποχρέωση να αφήσετε τα χόμπι σας κατά μέρος, και στην κρεβατοκάμαρα σας.



Εμπλοκή δύο αστυνομικών σε κύκλωμα προαγωγής γυναικών -Καυτοί διάλογοι

 

«Ακόμη δεν πήρες τον πούτσο ρε;» .Μαθητής πετάει έξω Αστυνομικό Διευθυντή από το γραφείο του Γαβρόγλου

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το επομενο χτυπημα ειναι να καθιερωσουν εδω στην Ελλαδα το χειμερινο ωραριο, να νυχτωνει στις πεντε το απογευμα. Για θυμησου απο ποτε ειχε αρχισει η Ευρωπαικη γκρινια για την καλοπεραση των Ελληνων. Απο τοτε που ο Ευαγγελος Γιαννοπουλος ηθελε τα μαγαζια της νυχτας να κλεινουν δωδεκα τα μεσανυχτα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...