Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Η Νουδούλα ψάχνει στο Ηράκλειο έναν «καλό πασοκτζή» για να τον στηρίξει.



Γιατί Νεοδημοκράτης δεν υπάρχει κανένας κατάλληλος για δήμαρχος. Άσε που οποίος θα κατέβαινε δεν θα εύρισκε ούτε την ψήφο της μάνας του. Ο τελευταίος «χαζός» δεξιός που κατέβητε είχε πάρει 16% , και ο Κουλής δεν ρισκάρει νέο διασυρμό. Παντως είναι είναι σίγουρο. Πως όποιον και να στηρίξουν μόλις βγει, θα τους γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του, όπως έκανε και ο Λαμπρινός. .  
Tο πόρισμα της Επιτροπής Εκλογικής Ετοιμότητας ΝΟ.Δ.Ε. Ηρακλείου αναφέρει χαρακτηριστικά πως "η αξιολόγηση του έργου της νυν δημοτικής αρχής κρίθηκε αρνητική, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων" ενώ επιβεβαιώνει ότι τοπική ΝΔ θα διερευνήσει την δυνατότητα εξεύρεσης προσώπου-ων προς το σκοπό αυτό. Οι εργασίες της Επιτροπής έλαβαν χώρα για περισσότερο από 1 μήνα σε 7 συνεδριάσεις. Κατά τις συνεδριάσεις της Επιτροπής πραγματοποιήθηκαν ακροάσεις μελών του Κόμματος που συμμετείχαν στον συνδυασμό «Δύναμη Πολιτών» υπό τον κ. Βασίλη Λαμπρινό εκλεγμένων και μη, καθώς και μελών του Κόμματος που συμμετείχαν στον συνδυασμό «Ηράκλειο-Ανοιχτοί Ορίζοντες», υπό τον κ. Γιάννη Κουράκη. Στη συντριπτική πλειονότητα των τομέων στους οποίους αξιολογήθηκε η δημοτική αρχή, η αξιολόγηση του έργου της κρίθηκε ΑΡΝΗΤΙΚΗ, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Το «αποτύπωμα» της Δημοτικής Αρχής στην κοινή γνώμη είναι αρνητικό. Η τοπική κοινωνία αισθάνεται ότι δεν έχουν πραγματοποιηθεί βήματα προόδου τέσσερα χρόνια μετά και η κατάσταση του Δήμου απέχει παρασάγγας από τις προγραμματικές δεσμεύσεις της δημοτικής παράταξης που στηρίχθηκε και από τη ΝΔ.
Κατά την επιτροπή, προτείνεται να μη συνεχιστεί η στήριξη προς την παρούσα δημοτική  αρχή του κ. Λαμπρινού. Αντιθέτως, η Επιτροπή πιστεύει ότι πρέπει να αναζητηθεί άλλο σχήμα και προς τούτο εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Βαγγέλη Καρκανάκη, το συντονιστή της επιτροπής κ. Παναγιώτη Σπαθαράκη και τον κ. Γρηγόρη Ροκαδάκη να διερευνήσουν την δυνατότητα εξεύρεσης προσώπου-ων προς το σκοπό αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...