Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Πάλι καλά που δεν τους…πήδηξε ο γκαουλάϊτερ … Τζέφρυ Πάιατ.



Τέτοιο…τσιμπούκι, δεν έχει ματαξαναγίνει.

Παρέμβαση από την Ουάσιγκτον στα εσωτερικά του δήμου... Αλεξανδρούπολης, πραγματοποιήθηκε διά στόματος του Αμερικανού Γκαουλαϊτερ στην χώρα, Τζέφρυ Πάιατ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη πόλη η οποία έχει γίνει... δεύτερο γραφείο του από τις συχνές επισκέψεις του!

Το κόκκινο χαλί που έστρωσε στην είσοδο του Επιμελητηρίου Έβρου ο πρόεδρος Χριστόδουλος Τοψίδης για την υποδοχή του Αμερικανού και τα χαμόγελα στις χειραψίες μπροστά στους φωτογράφους και δημοσιογράφους, δεν τον  πτόησαν για να κάνει τις υποδείξεις - εντολές του.

Στη συζήτηση με τα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, έθεσε ξεκάθαρα και εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για το θέμα της αδερφοποίησης με το Επιμελητήριο της Συμφερούπολης στην Κριμαία, λέγοντας «Θέλω να θέσω ένα θέμα που θα πρέπει να λυθεί. Είναι απαράδεκτο το Επιμελητήριο Έβρου παραμένει αδερφοποιημένο ακόμα με αυτό της Συμφερούπολης, μιας περιοχής όπου υπήρξε εισβολή ξένης χώρας και κατάκτηση της. Κάτι πρέπει να γίνει για το συγκεκριμένο θέμα».
O πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου; εμφανώς αμήχανος παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος εκείνη η ενέργεια και το ταξίδι και είπε“Ήταν σοβαρό λάθος αυτό και θα κοιτάξουμε να το λύσουμε, για να πάψει να υπάρχει αυτή συμφωνία σε ισχύ”, απάντησε.
Ο γκαουλάϊτερ των ΗΠΑ φάνηκε ευχαριστημένος από την απάντηση λέγοντας  : “Ευχαριστώ, ευχαριστώ πολύ”.
Όλα αυτά παρουσία του νέου Αμερικανού Προξένου στην Θεσσαλονίκη, που γνωρίζει το θέμα μια και ήταν προηγουμένως στην Ουκρανία, αλλά και του Εμπορικού ακολούθου της πρεσβείας των ΗΠΑ, που επίσης ήταν πριν την Ελλάδα στην Ουκρανία και είναι άριστοι γνώστες του ουκρανικού θέματος.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Έβρου χθες 3 Οκτωβρίου 2018 και παρευρέθηκαν ο Τζέφρυ Πάιατ, ο νέος πρόξενος των Η.Π.Α. στην Θεσσαλονίκη Γκρέγκορι Φλέγκερ. Επίσης από την Πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα συμμετείχαν ο αμυντικός ακόλουθος Τιμ Κέτερ (Captain) και ο οικονομικός ακόλουθος Τσίπ Λάιτινεν. Δηλαδή όλο το αμερικανικό ανφαν σκατέ.


Ανάπτυξη Λόχου Μάχης τής Αεροπορίας Στρατού των Η.Π.Α όχι μόνον στην Αλεξανδρούπολη, αλλά Κ Α Ι στο Στεφανοβίκειο - Όλη η χώρα μια αμερικανική βάση - Μπανανία κανονική η Ελληνική Δημοκρατία τού Αλ6 Χαβαναγκίλα...

 

Αλεξανδρούπολη: Συγκρούσεις αναρχικών με την αστυνομία, δακρυγόνα και πετροπόλεμος (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...