Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Εις τα dollars λέμε ΝΑΙ.



Το κοινοβούλιο της πΓΔΜ ενέκρινε απόψε την πρόταση της κυβέρνησης του Ζόραν Ζάεφ για την έναρξη των διαδικασιών για την αναθεώρηση του Συντάγματος της χώρας, ώστε να προχωρήσει στην αλλαγή της ονομασίας της σε Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, στη βάση της συμφωνίας των Πρεσπών και έτσι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη φάση της διαδικασίας. Μετά από μεγάλη καθυστέρηση και έντονο παρασκήνιο, «πέρασε» τελικά από το κοινοβούλιο των Σκοπίων η Συμφωνία των Πρεσπών με 80 βουλευτές να λένε το «ναι».
Συνολικά 80 βουλευτές, σε σύνολο 117, ψήφισαν υπέρ της πρότασης κάτι που σημαίνει πως ψήφισαν υπέρ και 8 βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Τις φωτογραφίες των οκτώ βουλευτών της αντιπολίτευσης που ψήφισαν υπέρ της πρότασης Ζάεφ δημοσιεύει, με επιθετικά σχόλια, η ειδησεογραφική ιστοσελίδα της ΠΓΔΜ republika.mk.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, που χαρακτηρίζει τους βουλευτές «προδότες», πρόκειται για τους Βλαντάνκα Αβιρόβικ, Εμίλια Αλεκσάντροβα, Άλεξ Βασιλέφσκι, Νόρα Ισμαϊλόιβσκα, Σταρόβα Ελιζαμπέτα, Καντσέσκα Μιλέβσκα, Κρστο Μουκόσκι και Λιούντεν Αρνάντοφ.
Οι συγκεκριμένοι βουλευτές βρίσκονται από το τέλος της ψηφοφορίας στο στόχαστρο μερίδας ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, με αναφορές για «αναξιοπρεπείς ανθρώπους που κοστίζουν 2 εκατ. ευρώ», υιοθετώντας τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης.



Ο Ζάεφ πανηγυρίζει: Ευχαριστώ τους γενναίους του VMRO

 

Τσίπρας σε Ζάεφ: «Συγχαρητήρια φίλε μου»

 

Παράνοια: Όλοι οι υπουργοί πανηγυρίζουν και ο Καμμένος καταγγέλει χρηματισμό!



«Οποιος συμμορφώνεται παίρνει 2 εκατ. ευρώ -Ντρέπομαι!»

….Μόνο δυο ψωροεκατομμύρια


Oι δικοί μας περιμένουν με αγωνία την εδώ ψηφοφορία για να τα κονομίσουν. Θα αρχίσουν να πιέζουν για να γίνει σύντομα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...