Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018

Κανείς πολιτικός δεν είναι αυτό που δείχνει.Η βουλή εκτός από προδότες είναι γεμάτη ξεκωλιάρες και ανωμαλιάρηδες. Για αυτό πολλοί πολίτες την αποκαλούν μπουρδέλο. Με το δίκιο τους.
Αυτό το ΙΧ σίγουρα δεν λέει τίποτα σε κανέναν. Όχι όμως όταν σας πούμε σε ποιον ανήκει. Σύμφωνα με φωτό που μας έστειλε αναγνώστης – αυτόπτης μάρτυρας το ΙΧ ανήκει στην Φώφη Γεννηματά (ναι αυτήν που γλύφει παντού για να συγκυβερνήσει κάποια στιγμή). Η φωτό τραβήχτηκε πριν λίγη ώρα από το σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στην Βάρη. Ο αναγνώστης μας είδε να βγαίνει από το ΙΧ η κ. Γεννηματά και ο σύζυγός της. Περιττό να σχολιάσουμε το προφανές. Πάρκαραν το όχημα σε θέση για δύο. Αλλά ποιος θα τους πειράξει; Ανήκει στην Φώφη Γεννηματά άρα μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει. Ακόμα κι αν στερεί μία θέση πάρκινγκ από έναν συμπολίτη της.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε, η αμφίεση της κ. Γεννηματά δεν είχε καμία σχέση με την σοβαροφάνεια της Βουλής. Καυτή μίνι φούστα με μπότες και μωβ λαμέ φόρεμα αλά Πάολα. Πάνε τα ταγιέρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...