Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018

«Μην λέτε σε ποιους τα δίνουμε, γιατί …δεν θα τα πάρουν».Ο Νίκος Κοτζιάς στον αποχαιρετιστήριο λόγο του αφού ευχαρίστησε τον Τσίπρα που τον έκανε υπουργό - προδότη κάρφωσε - ομολόγησε  αυτό που όλοι λένε λέγοντας…. Είναι αθλιότητες όλα αυτά που γίνονται τις τελευταίες ημέρες. Είναι άθλιοι αυτοί που το κάνουν γιατί είναι σαν να λένε στις άλλες χώρες, μην συνεργαζόσαστε με την Ελλάδα θα σας δώσουν και θα τα βγάλουν όλα στην δημοσιότητα.


Ο Κοτζιάς φεύγει, το «δούλεμα» μένει: «Επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια αλλά μόνο στο... Ιόνιο»!


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ο κουβαρντάς Κοτζιάς δήλωσε στο Υπουργικό Συμβούλιο πριν δύο ημέρες ότι:

«Ποια 45 εκατομμύρια; 11 εκατομμύρια ευρώ έχω στο υπουργείο Εξωτερικών και από αυτά το 50% πάει στην Εκκλησία. Και μάλιστα δεν τα δίνω εγώ, τα δίνει το υπουργείο Οικονομικών. Ευκλείδη πες του σε παρακαλώ!»

Την επομένη έγινε γνωστό ότι τα μυστικά κονδύλια «διοχετεύονται για την στήριξη ορθοδόξων εκκλησιών και γενικά της ορθοδοξίας», δηλ. στα ελληνόφωνα Πατριαρχεία και στις Ι. Μητροπόλεις του εξωτερικού που ανήκουν κατά πλειονότητα στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.

Η Ελλάς δηλαδή με την συγκατάθεση της Εκκλησίας της Ελλάδος ενισχύει το Φανάρι και αυτό λαμβάνει αποφάσεις που διαταράσσουν την Ορθοδοξία και πιθανώς θα προκαλέσουν αιματοχυσία στην Ουκρανία.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...