Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Βαπτίζουν το ψάρι …κρέας.



H Ευρωπαϊκή Ένωση να συγχαίρει όσους συμμετείχαν στο δημοψήφισμα (πρώτη έμμεση προσβολή απέναντι στο 63% περίπου που απείχε) και στη συνέχεια να ζητά από την αντιπολίτευση «να σεβαστεί την απόφαση των συμμετεχόντων στο δημοψήφισμα»!
Αντιλαμβάνονται οι καρεκλοκένταυροι των Βρυξελλών τι λένε; Ζητούν την ανατροπή του δημοκρατικού κανόνα της πλειοψηφίας, επιθυμώντας και διεκδικώντας ενεργά την επιβολή της γνώμης του 36,7% περίπου του πληθυσμού της ΠΓΔΜ, επί του υπολοίπου 63,3%!
Κι επειδή αρκετοί θα αναρωτηθούν ή θα αντιτείνουν «αν ήθελαν ας πήγαιναν να ψηφίσουν», η πρώτη απάντηση είναι, γι’ αυτό τον λόγο στις περισσότερες δημοκρατικές κοινωνίες τοποθετείται ένα πλαφόν συμμετοχής που συνήθως είναι από το 50% και περισσότερο, το οποίο αποτελεί προϋπόθεση εγκυρότητας της διαδικασίας.
Μόλις οι «δημοκράτες» στα Σκόπια και στην Ευρώπη (και αλλού…) αντιλήφθηκαν ότι η πιθανότητα να πιάσουν το 50% συμμετοχής στο δημοψήφισμα, το «βάφτισαν» συμβουλευτικό για να το διασώσουν. Τώρα, ξεχνούν και τον συμβουλευτικό χαρακτήρα και ζητούν σεβασμό του αποτελέσματος!











 

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Οι ΗΠΑ χαιρετίζουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Δημοκρατία της Μακεδονίας»




Πρόκειται για μεγάλο στραπάτσο των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, των πρακτόρων της CIA, των δημοσιογράφων εντός και εκτός χώρας, της Μέρκελ και όλων όσων ενεπλάκησαν στην περιπέτεια του δημοψηφίσματος στα Σκόπια ώστε να εξουδετερωθεί ένα κρατίδιο-θύλακας του Πούτιν. Τελικά η προπαγάνδα και οι πράκτορες του Πούτιν επικράτησαν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα οι πρακτορες αλλωνιζουν αλλα εγω θα σταθω στο πιο ρεαλιστικο. Ειναι Σλαβοι και κανενας δεν μπορει να τους αλλαξει με το ετσι θελω την εθνικοτητα. Μπορουμε εμεις ως Ελληνες να δεχθουμε να μας αλλαξουν Εθνικοτητα τα καθηκια που κινουν τα νηματα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...