Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Το ένα χέρι νίβει το άλλο, και τα δυό τον..Ερντογάν.



Έφτασε αισίως στην Ουάσινγκτον ο Αμερικανός πάστορας  Άντριου Μπράνσον έπειτα από την υπερδιετή ομηρεία του στη Τουρκία και την κρίση στις σχέσεις των δύο χωρών.
Την είδηση έκανε γνωστή στο Twitter ο πρόεδρος μιας χριστιανικής οργάνωσης, της Family Research Council, που τον συνόδευε.
Τον Αμερικανό πάστορα Άντριου Μπράνσον, τον οποίο απελευθέρωσαν χθες οι τουρκικές αρχές, υποδέχθηκε στον Λευκό Οίκο ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
Από την πλευρά του ο Άντριου Μπράνσον ευχαρίστησε τον Ντόναλντ Τραμπ, την αμερικανική διοίκηση και το Κογκρέσο. Γονάτισε δίπλα στον μεγιστάνα στο Οβάλ Γραφείο και είπε μια προσευχή για εκείνον. Κατόπιν επισήμανε πόσο ευγνώμων είναι που ο Αμερικανός ηγέτης έδωσε μάχη για εκείνον. Επανέλαβε ότι αγαπάει την Τουρκία.

Το «ευχαριστώ» του Τραμπ στον Ερντογάν για την απελευθέρωση του πάστορα Μπράνσον

O Ντόναλντ Τραμπ υπογράμμισε ότι η απελευθέρωση του Μπράνσον αποτελεί ένα «τεράστιο βήμα» για τη βελτίωση των σχέσεων της Ουάσιγκτον με την Άγκυρα.


Την ίδια ώρα που ο άφραγκος λόγω τοκογλύφων ψεκασμένος Καμμένος ονειρεύεται ιαπωνικά stelth μαχητικά… Δύο ακόμη μαχητικά αεροσκάφη F-35 θα παραδώσουν οι ΗΠΑ στην Τουρκία Mάρτιο 2019, σύμφωνα με τον επικεφαλής του προγράμματος, αντιναύαρχο Ματ Γουίντερ. Μιλώντας σε δημοσιογράφους (1 Οκτ. '18) στο Άρλιγκτον της Βιρτζίνια, ο υπεύθυνος για το πρόγραμμα F-35, δήλωσε ότι αναμένει τα μαχητικά 5ης γενιάς να παραδοθούν τον Μάρτιο, υπογραμμίζοντας ότι δεν «βλέπει καμία ένδειξη αλλαγής» στην διαδικασία παράδοσης των 100 αεροσκαφών του τύπου, στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...