Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Ρε ποντικαράδες το κόλπο των υπερτιμολογήσεων είναι πολύ παλιό.



Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο επικεφαλής και εκπρόσωπος του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα με έδρα την στην Αθήνα κ. Λεωνίδας Αντωνακόπουλος καθώς και δύο άλλα στελέχη του γραφείου. 

Την περασμένη εβδομάδα εντελώς αιφνιδιαστικά στελέχη της OLAF, της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας καταπολέμησης της απάτης εισέβαλαν στα γραφεία του Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα και αφού διέταξαν τον κ. Αντωνακόπουλο να βγει άμεσα από το γραφείο απέκτησαν πρόσβαση στους υπολογιστές και όλο το υλικό που ήταν εντός του γραφείου και απαγόρεψαν την πρόσβαση στον κ. Αντωνακόπουλο και τους δύο συνεργάτες του αξιωματούχους του γραφείου. 
Η Αναπληρώτρια εκπρόσωπο τύπου του Ευρωκοινοβουλίου κα Marjory van den Broeke επιβεβαίωσε ότι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα ο κ. Αντωνακόπουλος και άλλα δύο στελέχη καθώς κατά τη διάρκεια συνήθων οικονομικών ελέγχων διαπιστώθηκαν ύποπτες οικονομικές συναλλαγές
.
Οι συναλλαγές αυτές σύμφωνα με την κα van den Broeke οργανώθηκαν και εγγράφονται στον προϋπολογισμό του Ευρωκοινοβουλίου από την Γραμματεία Διασύνδεσης (γραφείο) των Αθηνών .

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έρευνα της OLAF εντοπίζεται μεταξύ άλλων σε σωρεία εκδηλώσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα όπου εμφανίζεται μεγάλη οικονομική αταξία και σοβαρότατες ενδείξεις υπερτιμολογήσεων.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί OLAF είναι το ευρωπαϊκό… ΣΔΟΕ.
 


Στο μικροσκόπιο της OLAF χορηγία 52 εκατ. ευρώ στο ελληνικό υπ. Aμυνας.

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης Απάτης διερευνά έργο σίτισης Λαθρομεταναστών από το υπ. Άμυνας. Δύο περιπτώσεις απάτης σε χορηγίες έκτακτης ανάγκης για λαθρομετανάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...