Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Άμα τολμάτε κότες αγγίξτε τους.



Μόνο σε παπούληδες και γιαγιάδες κάνετε μαγκιές.

 Oι εικόνες με τους λαθρομετανάστες να κλείνουν δρόμους και τα τσαντίρια στην Θεσσαλονίκη που είδαμε προ ημερών, δείχνει πως το κράτος δεν μπορεί να ελέγξει τίποτα.
Απίστευτες εικόνες για δεύτερη φορά τον τελευταίο καιρό στον κάθετο άξονα Ορμενίου-Αρδανίου στην περιοχή της Ορεστιάδας.

Δεκάδες λαθρομετανάστες που πέρασαν τις προηγούμενες ώρες τον ποταμό Έβρο, έκλεισαν τον δρόμο στον κόμβο της Καβύλης και δεν αφήνουν κανέναν να περάσει.
Στο σημείο έχουν φτάσει αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι αγανακτισμένοι οδηγοί, ανάμεσα τους και στρατιωτικοί που πηγαίνουν στις μονάδες της περιοχής, αναγκάζονται να πηγαίνουν από τον παράδρομο, αφού οι λαθρομετανάστες έχουν καθίσει στο οδόστρωμα και οι αστυνομικοί απλά παρακολουθούν την κατάσταση, όπως αναφέρει το evrosnews.gr
Να θυμίσουμε ότι πριν δυο περίπου εβδομάδες, αρχές Οκτώβρη, έγινε και πάλι τοι ίδιο νωρίς το πρωί στον κόμβο της Καβύλης στην Ορεστιάδα, όταν τότε 150 άτομα τα οποία είχαν περάσει παράνομα τα σύνορα απέκλεισαν την εθνική οδό, δημιουργώντας φράχτη με τα σώματά τους.
Το απίστευτο περιστατικό γι δεύτερη φορά σε τέτοια έκταση στον Έβρο, δείχνει ότι δυστυχώς η κατάσταση τείνει να γίνει καθεστώς.


 Έντονες αποδοκιμασίες στη Γεροβασίλη: «Ντροπή σας,έχετε μούτρα και εμφανίζεστε, ανίκανοι άνθρωποι» (ΒΙΝΤΕΟ)

 

«ΤΗΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ και ΤΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ», ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ…ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ…!!!

 

Στο ΑΤ Ομόνοιας ο Μητσοτάκης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...