Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Εάν δεν σας στήριζε το βρωμόσκυλο, τώρα θα πουλούσατε σάμαλι και φιστίκια.



Ίσως και κάποιοι στον Κορυδαλλό.
Την… τιμητική του είχε ο Καμμένος στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Στελέχη του κόμματος άνοιξαν πυρ κατά του κυβερνητικού εταίρου, μετά το διπλό «ατόπημά» του στις ΗΠΑ: οι προτάσεις του για το «Plan B» στο Σκοπιανό και τα περί δημιουργίας νέων αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα.
Το «σύνθημα» έδωσε ο ίδιος ο Τσίπρας κατά την ομιλία του, όπου ξεκαθάρισε ότι «Δεν υπάρχουν εναλλακτικές για την είσοδο των Σκοπίων σε ΕΕ και ΝΑΤΟ».
Τη σκυτάλη πήρε ο Νίκος Φίλης, ο οποίος τον έβαλε στο στόχαστρό του χαρακτηρίζοντας τον «καρικατούρα του Σαλβίνι».
«Είναι στοιχείο αποπολιτικοποίησης  να μην συζητάμε αυτό το πρόβλημα μεταξύ μας σήμερα… Ορθώς πήγαμε με τον Καμμένο και ήταν θετική και παραγωγική η συνεργασία για συγκυριακούς λόγους στην αρχή βεβαίως. Σήμερα εξαντλεί αυτή την δυναμική της αυτή η συνεργασία. Και δυστυχώς βλέπω ότι ο Καμμένος, θα απογοητευτεί βέβαια, θεωρεί ότι μπορεί να παίξει το παιχνίδι του Σαλβίνι στην Ελλάδα. Θα απογοητευτεί όμως. Είναι καρικατούρα... Πρέπει να λάβουμε τα μετρά μας ώστε να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα μας ώστε να μην υπάρξει καμία προσπάθεια παρεμπόδισης του προγράμματος μας και του έργου μας», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα βέλη της στον Πάνο Καμμένο και η Τασία Χριστοδουλοπούλου.
«Βγαίνουμε με μια τραυματική εμπειρία με τους ΑΝΕΛ, γιατί μετά το μνημόνιο, όταν όλα άρχισαν να χαλαρώνουν και αναδεικνύονται οι πολιτικές και ιδεολογικές ταυτότητες, έγινε αυτό που έγινε και δεν ξέρουμε που θα καταλήξει... Το ζήτημα των συμμαχιών είναι κομβικό ζήτημα», υπογράμμισε μεταξύ άλλων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Στη συνέχεια ο Θοδωρής Δρίτσας αναφερόμενος στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο και τις τοποθετήσεις του σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, εξέφρασε τον προβληματισμό του για την κυβερνητική συνεργασία και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί σήμερα ξέρουμε, ατομικά ή συλλογικά, το τι σημαίνει πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική; Υπάρχει ανάγκη εμβάθυνσης».
Από την πλευρά του, ο βουλευτής Τρικάλων, Σάκης Παπαδόπουλος, ανέφερε πως, «όταν καταγγέλλουμε τη ΝΔ για εθνολαϊκισμό, δεν γίνεται να μην βλέπουμε τον εθνικολαϊκισμό του γείτονα ή του συνεταίρου. Δεν μπορούμε να πάμε να εξαντλήσουμε τη λήξη της θητείας μας, χωρίς να έχουμε ξεκαθαρίσει με ποιον και γιατί. Γιατί με τον Πανό Καμμένο να πάμε μέχρι τον Οκτώβριο δεν μπορούμε, με την πολιτική των ΑΝΕΛ και μετά το άδειασμα που έκανε στον Αλέξη Τσίπρα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για πολιτική συμμαχιών και με το Δανέλλη και με τον Κατσίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...