Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Στα χνάρια του Αντρέα ο Τσίπρας.




Μόνο ο Μπλομπλός με τις ψαρούκλες λείπει, ελέω απουσίας της Μιμής. Όμως άμα συγκρίνεις τους τότε πολιτικούς άνδρες με τους τωρινούς, σε πιάνει κατάθλιψη.

Στην Κρήτη βρίσκεται από τις 7 το απόγευμα ο Τσίπρας για την τριμερή συνάντηση με τη συμμετοχή του ίδιου και των προέδρων της Κύπρου και της Αιγύπτου που θα γίνει αύριο, στην Ελούντα.
Ο Τσιπρίσκος  όσο και όλη η ελληνική αποστολή που τον συνοδεύει, έφτασαν με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος μετά τις 7 το απόγευμα στο «Νίκος Καζαντζάκης».
 Τον συνοδεύουν ο Κοτζιάς, ο Παππάς, ο Τέρενς Κουίκ, και λοιπό σκυλολόϊ.
Οι επαφές των τριών «ανδρών» θα ξεκινήσουν στις 10:00 το πρωί, ενώ στο πρόγραμμα της τριμερούς προβλέπονται εκτός από τρελή μασαμπούκα και κατ’ ιδίαν συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα με τον Νίκο Αναστασιάδη και τον Φατάχ αλ Σίσι. 


Δίνουμε ψευτοάδειες σε διεθνείς εταιρείες υδρογονανθράκων για εξορύξεις πετρελαίων με συμβόλαια ΠΑΡΑΝΟΜΑ, αφού προκηρύσουμε περιοχές για έρευνα σε διεθνή ύδατα, τα οποία ανήκουν σε μια υποτιθέμενη Ελληνική ΑΟΖ που δεν έχουμε ούτε κηρύξει ούτε οριοθετήσει. Μιλάμε για παράνομα συμβόλαια σε διεθνή ύδατα. Παράνομα συμβόλαια, σημαίνει ΟΧΙ ΚΕΡΔΗ στο μέλλον.
 


Χαμός στο twitter με το #ανΗΘΙΚΟ_ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (εικόνες)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...