Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Τι είπε ο αρχιερέας της διαπλοκής για τις μίζες Τσοχατζόπουλου – Παπαντωνίου



Η πρώτη νύχτα του Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του στον Κορυδαλλό

 

Ο Γιάννος Παπαντωνίου, που βρίσκεται προφυλακισμένος με την κατηγορία ότι έλαβε 2.8 εκατομμύρια φράγκα, για να αναθέσει στην εταιρεία Thales Nederland B.V τον εκσυγχρονισμό φρεγατών του ελληνικού πολεμικού ναυτικού, είναι μέχρι στιγμής ο ένας χορευτής. Ο άλλος, κατά τα φαινόμενα, είναι η Thales. Πιθανόν όμως να υπάρχει πίσω από τους πρωτοχορευτές ολόκληρο …μπαλέτο.
Όπως ήταν παλαιότερα και η Siemens και τόσες άλλες εταιρείες. Με αυτές τι κάνουμε;
Αν θέλουμε πραγματικά κάθαρση ας εξηγήσουμε ότι στο εξής όποια εταιρεία συλλαμβάνεται να χρηματίζει Έλληνες αξιωματούχους θα χάνει το δικαίωμα να δραστηριοποιείται στη χώρα. Και αν δεν το θέλουμε αυτό ας τους εξηγήσουμε ότι θα επιστρέφουν το σύνολο των χρημάτων που έλαβαν και ο εξοπλισμός που παρέδωσαν θα κατάσχεται. Και ακόμη γιατί να μην εκδίδεται ένα διεθνές ένταλμα σύλληψης των στελεχών των εταιρειών που λάδωναν ξένους πολιτικούς;



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφερηs ρωτηθηκε για την μη συμμετοχη Σημιτη στα ψηφοδελτια του ΠΑΣΟΚ ο Σημιτηs μπορει να φανει χρησιμοs σε οποιαδηποτε θεση!
Δεν μπορω να κατανοησω γιατι ο κυριοs Παπανδρεου προχωρησε σε αυτην την πατροκτονια!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο χοντρός καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει.Μόνο κακό κάνει.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΜΠΟΥΡΔΑ ΛΕΤΕ ??
ΠΑΠΑΡΙΑΣΤΗΚΕ ΣΥΦΙΛΙΑΣΤΙΚΕ ΠΕΡΝΕΙ ΤΑΞΙ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ......

Ανώνυμος είπε...

καρατζαφερηs | Ftanei_pia

<< Παιδακια θελετε τον Ψινακη Βουλευτη >>;

αυτο το βαθυστοχαστο ερωτημα << θελετε τον Ψινακη Βουλευτη;>> απηυθυνε ο Προεδροs του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφερηs πριν απο λιγεs ωρεs στουs μαθητεs δημοτικου σχολειου Παλ.Φαληρου ξεσηκωνονταs θυελλα διαμαρτυριων σε γονειs διδακτικο προσωπικο και μαθητεs του σχολειου.
Ακομη ο κ.Γ.Καρατζαφερηs δηλωσε στουs δημοσιογραφουs οτι ολοι οσοι διαμαρτυρονται κατα τηs υποψηφιοτητοs Ψινακη διακατεχονται απο φασιστικεs,ρατσιστικεs.σεξιστικεs και παρεμφερειs αντιληψειs!!..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...