Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Μάλλον διάβασε τον.... Παΐσιο


Ο ΜΟΝΑΧΌΣ  Τσίπρας κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του νοσοκομείου της Λευκάδας ότι η ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ «είναι πολύ πιο κοντά σε όσα είπε ο Χριστός».
«Η δικιά μας ιδεολογία κι ας μας κάνουν κάποιοι κριτική που δεν κάνουμε σταυρούς, είναι πολύ πιο κοντά σε όσα είπε ο Χριστός. Πολύ πιο κοντά η δική μας ιδεολογία από αυτά που πρεσβεύουν και πράττουν αυτοί που κάνουν μεγάλους σταυρούς» ήταν η χαρακτηριστική φράση του Αλέξη Τσίπρα.
Πίσω σ΄εχω σατανά.


«Λίγο πριν τις ἐκλογές εἶχαν πάει μερικοί ἐπισκέπτες στο Γέροντα Παΐσιο με σκοπό να τον ρωτήσουν τι γνώμη εἶχε και ποιόν, κατά τη γνώμη του, ἔπρεπε να ψηφίσουν. Κι ἐκεῖνος ἀπάντησε:»

-Κοιτάξτε βρε παιδιά! Ποιος εἶναι πιο κοντά στην Ἐκκλησία, ποιος ἀγωνίζεται γι’ αὐτήν και για την πατρίδα και ποιος ἔχει ζωή σύμφωνη μ΄αὐτά πού λέει; Ὅποιον βλέπετε πώς εἶναι πιο καλός και πιο κοντά στην Ἐκκλησία, αὐτόν να ψηφίζετε.

Και επίσημα πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές με την  ανακήρυξη από τον Άρειο Πάγο των 40 Συνδυασμών (κομμάτων και συνασπισμών συνεργαζόμενων κομμάτων) και των υποψήφιων τους για τις επικείμενες Ευρωεκλογές.

 Δείτε εδώ όλους τους Υποψήφιους κάθε Συνδυασμού


Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΩΡΡΑ!!!!!
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΟΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ
ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Ξουτ , Ξουτ ΜΑΚΡΥΑ.Απίστευτο! Εκατοντάδες υποψ. Δήμαρχοι σε όλη την Ελλάδα αρνούνται και ΕΞΟΡΚΙΖΟΥΝ την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2019/05/blog-post_613.html

----------------------------------

ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ : «ΚΑΥΤΟ» ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91-%CE%A4%CE%9F-%CE%95%CE%9E%CE%A9%CE%A6%CE%A5%CE%9B%CE%9B%CE%9F-%CE%A4%CE%9F%CE%A5-%CE%9C%CE%91%CE%9A%CE%95%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%9F-%CE%9A%CE%91%CE%A5%CE%A4%CE%9F-%CE%9D/

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΒΡΑΙΚΗ MOSSAD ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕ.
ΠΑΡΟΜΟΙΑΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΤΣΙΜΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ .....
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΓΕΛΑΣΤΟΥΝ ......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...